FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

Cornel Dinu îi critică pe suporterii dinamoviști care au agresat-o pe soția lui Hanca: "Niște bezmetici"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 17:54

Cornel Dinu a comentat situația în care s-a aflat Andreea, soția lui Sergiu Hanca, după golul marcat de dinamovist în meciul pierdut cu Astra, scor 1-4, ulterior fiind agresată de mai mulți suporteri ai alb-roșilor.

“Aici e barbaria care devine din ce în ce mai mare. Este de nepermis ceea ce s-a petrecut acolo și, de fapt, nu este acea suflare a lui Dinamo. Niște bezmetici care nu-și pot stăpâni instinctele.

E regretabil ceea ce s-a întâmplat, dar trebuie să ne așteptăm la așa ceva, să întoarcem și obrazul celălalt, pentru că astea sunt timpurile pe care le trăim”, a spus Cornel Dinu, conform TV Digi Sport.

Citește și: 

ASTRA - DINAMO 4-1 // Cornel Dinu, necruțător după o nouă umilință » A "mitraliat" toată echipa și i-a găsit vina lui Rednic

VIDEO+FOTO Filmul evenimentelor de la Giurgiu » Cum s-a derulat pas cu pas scandalul dintre soția lui Hanca și fani: "Vă bateți joc de Dinamo!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
florinch
florinch  •  24 Decembrie 2018, 05:11
Postat de Manu Ion pe 21 Decembrie 2018, 18:48

Pana la urma ce sa intamplat acolo ?? Cu ce a jignit galeria lui Dinamo familia Hanca ??? Din ce se vedea la tv doamna Hanca gesticula si se adrea unor persoane din tribuna !!!!

Tu nu esti sanatos? Cum ce s-a intamplat acolo? *** au vrut sa-i arate sotiei lui Hanca ce puternici sunt ei. Femeia s-a bucurat cand sotul ei a marcat (si a marcat un gol frumos), cand niste ipochimeni s-au luat de ea si au bruscat-o. Va dati seama ce le fac aia sotiilor, mamelor sau surorilor lor cand pierde Dinamo? le arata ce "tari" sunt ei. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1463979823650661
Tudor Dura  •  21 Decembrie 2018, 20:13

Dc *** ala nu s-a luat de Negoita care a distrus clubul ??????????????Ne luam de oamenii care duc greul pe teren!!! bravo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utaaradan
utaaradan  •  21 Decembrie 2018, 18:49

pt. prima oara ii dau dreptate tovarasului Dinu, normal ca pe stadioane sunt niste bezmetici, de aceea e nevoie de jandarmi. ati vazut careva sa stea jandarmii si sa controleze pe cei care intra la teatru, muzica clasica sau opera ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează