FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu îi face praf pe dinamoviști: "Marea achiziţie. Zici că are saci în spate când aleargă"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 10:04

Cornel Dinu a pus din nou tunurile pe dinamoviști, de această dată a avut un motiv întemeiat, "câinii" fiind învinși fără drept de apel de CSU Craiova, scor 0-3.

Katsikas și noul venit Delorge au fost jucătorii criticați de fostul mare fundaș dinamovist Cornel Dinu (70 de ani).

"Am văzut un lucru total ieşit din comun în ceea ce priveşte capacitatea managerială de la Dinamo. Cum să-i dau lui băieţelul ăla, Katsikas, care abia merge şi el, cum să-i dau un salariu la fel de mare cât toată linia defensivă a lui Dinamo? Nu se poate atâta nepricepere în a evalua un jucător. Dacă pierd cu Katsikas, de ce să nu pierd cu Ciobotariu? Lasă-l să joace, mai rău îl zăpăceşti dacă îl scoţi. Ce se poate întâmpla? Cu Katsikas rişti chiar să iei mai mult de trei goluri.

La golul al treilea, Popescu stă ca la defilare. Trebuie să ai poziţie joasă, asta se învaţă de la copii şi juniori. Puneţi şi golul al doilea, să-l vedem şi pe acela. Bancu a găsit acea pasă pe poziţie viitoare, apoi, Delorge aleargă de parcă are saci în spate. Marea achiziţie. De Gorj, nu Delorge" , a Cornel DInu la TV Telekom Sport.

Citește și:  EXCLUSIV”Florine, uite cum se antrenează!” » Ironizat de Bratu, Cornel Dinu dezvăluie în Gazetă schemele tactice cu care a câștigat la pas titlul în Liga 1

EXCLUSIV Abia și-a prelungit contractul cu Dinamo, dar clubul vrea să scape de el!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
lionforever
lionforever  •  04 Septembrie 2018, 18:39
Postat de rocky2 pe 04 Septembrie 2018, 17:55

Atunci de ce joaca la clona psdistaCraiolguta si nu la un club mare din Europa? Ca daca are un fundas mai bun sa-l tina nici nu misca in front, vezi meciurile (nu zic cu nemtii sau italienii)cu fcsb cand a fost simplu figurant!

Universitatea Craiova este un club mare din Europa .

rocky2
rocky2  •  04 Septembrie 2018, 17:55
Postat de albalbastru72 pe 04 Septembrie 2018, 13:28

Domnu Dinu aici aveti pe jumatate dreptate,indiferent ce fundasi ar fi avut Dinamo cu Craiova si oricum ar fi stat ei ,Mitrita are calitate mult prea mare.Mai puneti odata cele doua goluri si nu aveti cum sa nu-l asemanati cu Maradona cind juca la Napoli(demarcare,fuleu,dribling uluitor si finalizari de exceptie).

Atunci de ce joaca la clona psdistaCraiolguta si nu la un club mare din Europa? Ca daca are un fundas mai bun sa-l tina nici nu misca in front, vezi meciurile (nu zic cu nemtii sau italienii)cu fcsb cand a fost simplu figurant!

lionforever
lionforever  •  04 Septembrie 2018, 17:25
Postat de zagna pe 04 Septembrie 2018, 14:49

Copii mei, ce face piticania cand joaca cu Milan, Leipzig... ? Aha, "ca cand" nu joaca...

Mai taie din "ii " dai dreaqlui.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează