FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Săgețile” lui Cornel Dinu: „Nimic nu-i convine bietului Dan Petrescu! Îi mai iau apărarea și două tentative de fotbaliști”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 11:55

Cornel Dinu a avut o reacție dură la adresa lui Dan Petrescu, după ce antrenorul celor de la CFR Cluj s-a plâns de faptul că meciul cu FC Botoșani, pierdut cu 2-1, nu a fost amânat. 

Nimic nu îi convine bietului de Dan Petrescu! Şi când îi mai iau apărarea două încercări de jucători, Mara şi Bilaşco, lucrurile devin ridicole. Îi iei apărarea dacă ai argumente. 

Tu te duci cu o anumită cerere la Botoşani, le conteşti meciul din Cupă din urmă cu două-trei luni și nici nu le plăteşti o rată (n.r. din transferul lui Cătălin Colofca). Păi, stai puţin! Vii în mijlocul casei, îmi dărâmi masa şi vrei ca tot eu să te las să faci ce vrei în casa mea? Să cedez?”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

După meciul cu FC Botoșani, Dan Petrescu a refuzat să vină la conferința de presă, acuzând probleme de sănătate. Ulterior, a fost ironizat de Marius Croitoru, iar antrenorul moldovenilor a fost atacat de Marius Bilașco, fostul campion cu Unirea Urziceni în 2009.

Citește și: 

Marius Croitoru, atacat după ce l-a ironizat pe Dan Petrescu: „Să-și ia Bacalaureatul și după să vorbească! Are o licență luată în Moldova și nu e antrenor principal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
864670430247166
Cornaciu Raul  •  10 Decembrie 2019, 17:48
Postat de andrei.f pe 10 Decembrie 2019, 17:42

Cfr nu a returnat mingea la un meci de cupa cu Mioveni si asa a castigat. Ciocu mic pe chestii de fair play !

Ai dreptate, dar nu se vorbea de fair play. Se vorbea de faptul ca e singura echipa care mai misca in Europa, restul doar CAN CAN. In ritmul asta sa nu ne mai miram ca am ajuns unde am ajuns. Ne meritam soarta si cu nationala de fotbal si cea de handbal, plus ca si cu echipele de club e la fel. Daca si daca o echipa misca vrem sa ii dam in cap ca nu joaca spectaculos. Noi nu ne cunoastem nivelul actual si nici lungul nasului

andrei.f
andrei.f  •  10 Decembrie 2019, 17:42

Cfr nu a returnat mingea la un meci de cupa cu Mioveni si asa a castigat. Ciocu mic pe chestii de fair play !

864670430247166
Cornaciu Raul  •  10 Decembrie 2019, 17:35
Postat de sibelius pe 10 Decembrie 2019, 17:26

Vezi ca echipele alea "puternice" gen Steaua Rosie sau Ludogoret sunt ciuca batailor cand prind grupele UCL si nici ei nu arunca cu sume mari pe jucatori pentru simplul motiv ca nu are niciun sens. Doar pentru noi X puncte in grupe inseamna mare performanta. Nu e. Despre performante vorbesti cand prinzi constant sferturi/semifinale de cupe europene, lucru pe care nici Sahtior sau Zenit (care sunt la un alt nivel de investitii si salarizare) nu-l pot obtine. Si marele Ajax a avut vreo 10 ani de contra-performante. Nu mai vorbim de faptul ca unele echipe de la noi angajeaza jucatori pe salarii si prime pe care sunt incapabili sa le achite.

Am zis ca Ludogoretz, respective Steaua Rosie sunt puternice in campionatul lor, care il dominca cap-coada, chit ca mai e si o echipa gen Partizan care ne-a batut pe unde ne-a prins fie ca a jucat cu Dinamo, Otelu, Steaua sau Poli Timisoara. Eu vorbeam de performante la nivelul nostru. Pentru liga 1 sa treci mai departe dintr-o grupa cu Lazio, Rennes si Celtic poate fi considerate o performanta istorica mai ales ca nu au investit in transferurile din vara nici macar 1 million de euro.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează