FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu îl pune la punct pe Gigi Becali: "Este groaznic ce povestește comerciantul ăsta. Domne, îmi vin în cap spartanii"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 17:03

Cornel Dinu crede că ieșirile publice ale lui Gigi Becali sunt total deplasate și îl consideră principalul vinovat pentru nereușitele celor de la FCSB.

Gigi Becali declara duminică seară că Nicolae Dică nu poate avea libertatea pe care o cere în alcătuirea echipei și că peste un an de zile pe banca celor de la  FCSB va fi Ionuț Luțu (detalii AICI). Cornel Dinu a comentat ieșirea patronului celor de la FCSB.

"Comerciantul ăsta, negustorul ăsta care are echipa, este groaznic ce povesteşte, cum dă cu noroi în fotbal prin ce face şi cum i se dă credit şi este pe toate canalele şi vorbeşte. Domne, îmi vin în cap spartanii. Dacă spartanii vedeau că nu era un nou născut făcut ca lumea, îl luau şi-l aruncau de pe Tarpeia.

Noi, suntem diferiţi genetic, dar, când vedem oamenii care au divagaţii d-astea, care dau cu noroi, care umbresc fenomenul, trebuie să-i ținem deoparte. Suntem pe distrugere morală şi comportamentală ca naţie. Acelaşi lucru se petrece şi la FCSB, unde echipa este total nepregătită", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Vezi și: Gigi Becali îl vinde pe Nicolae Dică: "Iau 500.000 de euro pe el!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  24 Octombrie 2018, 03:28

Ca Becali a luat-o razna ca porcul bazna nu-i o nautate, de data asta Dinu bate campii referitor la spartani si Tarpeia. Rupes Tarpeia( stanca Tarpeiei) se afla la Roma pe Colinele Capitoliului , nu in Sparta.

miki123
miki123  •  23 Octombrie 2018, 22:14

Nu sunt fan Dinu, dar modul în care il persifleaza și ironizează pe jijigrobianu' este de toată admirația! Cat despre această specie pe cale de disparitie a jijistilor......dispreț total!!!

red_dog72
red_dog72  •  23 Octombrie 2018, 21:54
Postat de florar pe 23 Octombrie 2018, 20:24

Tot Becali este vinovat! De Kosike ai uitat...?

Bai ***r, bai ***, bai puscariasilor, bai..chiar nu va este rusine sa comentati voi niste neaveniti la adresa lui Dinu, un om de fotbal cu bune si cu rele dar un om de fotbal, numai sa mai t*** pt ce ma milogilor? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează