FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu, ipoteză surprinzătoare în cazul lui Florinel Coman: „Licitarea fictivă a lui Becali le-a luat mințile jucătorilor”

Cornel Dinu +15   FOTO
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 22:56 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 23:17

Cornel Dinu (72 de ani) pune situația lui Florinel Coman (22), fotbalistul căruia i s-a întocmit dosar penal după ce a fost prins de polițiști fără permis de conducere pe Autostrada Soarelui, în timp ce gonea cu 165 km/h, pe seama lipsei educației. 

Cornel Dinu consideră că „totul pleacă de la educație”, dar prezintă și o altă ipoteză: aceea ca sumele imense cerute de Gigi Becali în schimbul jucătorilor săi, printre care și Florinel Coman, să le fi sucit mințile acestora.

Cornel Dinu, despre Florinel Coman: „Este o victimă educațională”

„E simplu, totul pleacă de la educație. Nu este exclus ca toată așa-zisa licitare fictivă de 15-20 de milioane de euro să le fi luat mințile jucătorilor. Eu cred că este într-o oarecare măsură o victimă a societății în care trăim. Este vorba despre educația lui. Mie nu îmi vine să cred că acum s-a întâmplat pentru prima dată ca acest Coman să conducă mașina fără carnet, probabil cu vreo copie din Transnistria sau Ucraina, care nu are nicio legătură. 

El a mers de multe ori la cantonamentul echipei în mașină și este o victimă pentru că nimeni nu i-a spus «Băi băiatule, ia vino aici, tu ai carnet?». Am văzut replica teribilă a patronului, care justifică ce se întâmplă în România. În halul ăsta am ajuns. Atunci părerea mea este că Florinel Coman este o victimă educațională”, a spus Dinu la TV Telekom Sport. 

Cum arată bolidul lui Florinel Coman (galerie foto)

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

15 milioane de eurosperă Becali să încaseze în schimbul lui Coman, de cinci ori mai mult decât a fost suma cu care l-a cumpărat de la Viitorul în 2017, după ce dobrogenii câștigaseră campionatul

Citește mai multe știri despre situația lui Florinel Coman:

Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”

Gigi Becali, declarații scandaloase în „cazul Florinel Coman” » Cum vrea să-l scape de dosar penal: „Merg la judecător și îi spun asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
316588556035187
Dan Serbanescu  •  23 Februarie 2021, 13:00

Desteptule , conducând in stare de ebrietate , e că și cum nu ai avea permis , desteptule , pedeapsa e același , riscul și mai mare . Zi tu , binecrescutele , e corect că să conduci beat ? Și mai ai și grade militienesti . E asta educație aleasă ? Dar vouă , care credeți că a apărut cultura pe cimp , lîngă Tirgoviste , in curtea lui *** , nu vă pretinde nimeni nimic .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117160982529853
Mihai Nistor  •  23 Februarie 2021, 10:56
Postat de Dan Serbanescu pe 23 Februarie 2021, 08:50

Da Vinule, tu cînd ziceai după bețiile cu Serghei &Co , despre faptul că mașina cu care plecați o va conduce ciinele tău , apoi fugeai de miliție cu damigeana in cîrcă , nu erai victimă educațională ! Erau lupii moraliști , acum și ciinii ! Să fi vorbit altcineva , unul fără palmares , nu tu !

Sa gasit un prost sa comenteze,DINU AVEA PERMIS,care e legatura cu bautura? Toti *** iau apararea unuia care putea ea omoare pe cineva oricand. Daca te prinde pe tine fara permis ti.o iei instant. Dar deh,*** are voie ca joaca la fcsb?? Multa prostie debitezi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

394966434424757
Mihai Dinu  •  23 Februarie 2021, 10:47

De ce este surprinzatoare?!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează