FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu, necruțător cu Dică și jucătorii de la FCSB: "Hai să nu te nenorocesc prea mult! Nu poți să joci cu amărâtul de Nedelcu, iar pe Popescu trebuie să-l strigi"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 10:26

Cornel Dinu a comentat dur prestația celor de la FCSB în meciul cu Astra, 0-1. Fostul antrenor s-a luat de Nicolae Dică pentru că a schimbat sistemul de joc al echipei roș-albastre într-un 4-3-3 și i-a criticat pe Ovidiu Popescu, Dragoș Nedelcu, Bogdan Planici și Mihai Bălașa.

"Spre deosebire de ceea ce ne-a obişnuit, Steaua a schimbat sistemul. Nu are rost să mai vorbim dacă această decizie vine din Pipera sau dacă este o inspiraţie divină. Nu se poate să joci în 4-3-3, măi, Dică, măi!

Nu te apuci tu să joci un sistem doar pentru că aşa vrei tu. Trebuie să vezi dacă ai jucători pentru sistemul acela. Nu ştiu ce şcoală mai faceţi voi acum și ce antrenori mai predau pe acolo pentru că am văzut că luaţi tot felul de licenţe. Hai să nu te nenorocesc prea mult. Uită-te şi tu la Campionatul Mondial care abia s-a terminat, măi, băiatule!

Nu poţi să joci cu Popescu şi cu Teixeira pe post de interi şi cu amărâtul ăla de Nedelcu. Acolo ai nevoie de doi jucători care sunt adevărate pistoane, care au capacitate creativă.

În momentul în care Popescu trece mijlocul terenului, trebuie să strigi la el să vină înapoi. Nu are pregătirea necesară pentru partea aia a terenului.

Cum poţi tu să intri în 4-3-3 aşa? Se prinde până şi «sfântul» din Pipera că greşeşti. Să nu mai spun că Planici este trecut vârf, iar Bălaşa ajunge în careul advers, dar el e suspect de lipsa pregătirii în ambele careuri", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  24 Iulie 2018, 22:52

ocupa-te de dinamo ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

604751563021589
Tomas Orzan  •  24 Iulie 2018, 12:30

Si cand ma gandesc ca toate astea le spune maestrul jocului de la Kosice nu pot sa nu ma intreb ce efect are whiskyul asupra unora care au impresia ca provin din familii de intelectuali si asta ii face automat si pe ei la fel desi toata viata s-au ocupat doar cu imbarligaturi, smenuri, susanele si rostogolit de cuvinte pompoase dar goale de continut pentru urechile agaricilor cu guri cascate de prin diverse studiouri? Pandi, vezi ca asta se ia, tine-te departe!

296839007513707
Cris Juganaru  •  24 Iulie 2018, 12:15

gigi_becali_8, da, poti sa privesti si asa lucrurile si, comparativ cu Dinamo, FCSB este „pe pozitiv”. Dar poti sa le privesti si in felul urmator: FCSB investeste intr-un an cat Dinamo in 7 sau, daca vrei, Dinamo investe intr-un an cat plateste FCSB comisionul unui singur impresar pt un transfer. In conditiile date, comparatia dintre cele doua cluburi este vadit nepotrivita. Si asta, intrucat, daca de la Dinamo, fara investitii, nu exista pretentia rezultatelor, la FCSB, avand in vedere investitiile majore, incomparabile, rezultatele sunt obligatorii. Or, daca ne uitam la rezultate, raportat la investitii (FCSB investind mai mult decat toate contracandidatele la un loc in ultimii ani, ajungand sa reprezinte in prezent o compilatie a ultimelor doua campioane: Astra si Viitorul), FCSB ESTE UN REAL ESEC. Nu doar ca rezultatele acestei echipe sunt mediocre pe plan continental, dar sunt si un mare esec pe plan inter, nereusind sa castige titlul de multi ani (ba mai mult, reusind sa aiba si o performanta negativa in rezultatele directe in ultimii ani cu un Dinamo aproape abandonat de catre investitor, cu jucatori din ligi inferioare si refuzati de alte echipe). Cam asta reprezinta, in realitate, FCSB. Peste toate astea, declaratia lui Dinu este f corecta intrucat vizeaza subiectul alegerii unui sistem de joc in functie de calitatile jucatorilor, ci nu de mofturile si inchipuirile falsului patron sau ale ageamiului antrenor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează