FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu, propus de urgență la Dinamo: „Să înghețe toți când intră în vestiar! Ar fi cel mai potrivit”

Cornel Dinu e chemat la Dinamo +39   FOTO
Cornel Dinu e chemat la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 26 iunie 2020 14:54 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 15:27

Cornel Dinu (71 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Dinamo, e văzut drept unicul personaj care ar mai putea redresa situația actuală din „Ștefan cel Mare”. 

Aceasta este soluția găsită de Gabriel Răduță, șeful Academiei Dinamo, care a fost prezent vineri la GSP Live și a dezbătut problemele interminabile cu care se confruntă „câinii”. Răduță, unul dintre cei mai vechi oameni din club, l-ar vedea pe Cornel Dinu ocupând o funcție oficială la echipa care tremură în acest sezon pentru evitarea retrogradării

„Credeți-mă, e nevoie de un om de fotbal care să fie ascultat. Îl avem pe Cornel Dinu, un om cu care mă mai consiliez, el ar trebui adus la echipă. Nu trebuie implicat 100%, dar trebuie adus în club. E nevoie de lideri la Dinamo, iar Cornel Dinu a demonstrat că e un lider.

Ar fi cel mai potrivit. Trebuie adus la echipă, dar să se țină cont de părerea unui om de profilul dânsului. Lumea să înghețe când intră în vestiar!. Un lider nu se naște, un lider se creează. Un alt om care se pricepe la fotbal și era foarte util e Gigi Mulțescu”, a declarat Gabi Răduță, la emisiunea GSP Live de vineri dimineață. 

454 de meciuria strâns Cornel Dinu pentru Dinamo, unde a jucat între 1966 și 1983

6 titluriși două Cupe ale României a cucerit Cornel Dinu la Dinamo, din postura de jucător. Ca antrenor, a ridicat deasupra capului un titlu și două Cupe

Cornel Dinu: „Dinamo nu mai produce jucători”

„Procurorul” a comentat la GSP Live înfrângerea „câinilor” cu FCSB, scor 0-3, din prima manșă a semifinalelor Cupei României

„Eu fac o singură comparație. În anii '95, '96, '97 se continua tradiția lui Dinamo, adaptată la ceea ce se întâmpla în lume. Toată perspectivă clubului era antrenată de Frățilă, Pîrcălab, Augustin, Orac, Dragnea, Moraru și aș mai enumera încă vreo 4-5 nume, foști jucători de fotbal. 

Acum, la Dinamo nu s-a mai produs nimic, în afara de câțiva jucători care nu au avut însă continuitate. Lacrimile lui Grigore sunt sincere, dar provin din faptul că juniorii echipei nu au avut antrenamente specifice individuale și n-a interesat pe nimeni de la Dinamo acest aspect în ultimii 5-6 ani”, a spus Cornel Dinu joi seara, la GSP Live. 

FOTO Cele mai interesante imagini din derby-ul Dinamo - FCSB 0-3

+35 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV. VIDEO Un om de la Dinamo ripostează după umilința din derby și vine cu o propunere: „Noi am eliminat FCSB, să jucăm noi în retur!”

DINAMO. Alte bătăi de cap pentru Negoiță: „Suntem neplătiți de 5 luni! Aud că s-au virat bani, dar la noi n-a ajuns nimic”

DINAMO. EXCLUSIV Ricardo Grigore, atacat după derby: „Zici că suntem în telenovele! Nu mă emoționează”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Iunie 2020, 23:28

Daca zici ca o sa inghete vestiarul cand apare Dinu aflat intr-o functie de ***, de complezenta sau de imagine ,te inseli!Dinu trebuie pus intr-o functie de decizie, nu intr-una ca cea a lui Ducadam la FCSB!Dinu si stie si face, daca e lasat sa faca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  26 Iunie 2020, 23:13

Suntem in liga 1

crapatot
crapatot  •  26 Iunie 2020, 21:13
Postat de Costel Pisleaga pe 26 Iunie 2020, 15:49

STRATON - R.ZAMFIR(oltay) , EHMANN , S.Stf.IORDACHE , SORESCU - M.VLAD , V.OLTEANU - MIHAIU , A.LAZAR , SIN(bani) - MOLDOVEANU(neicutescu) !!!

liga 4 lasa-ne liga 4 in veci !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează