FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu râde de Șumudică după "circul" de la Giurgiu: "Parcă era cu clopoțelul! Era ca în teatrele ambulante de care râdea prostimea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 12:30

Cornel Dinu n-a uitat să comenteze subiectul legat de simularea lui Marius Șumudică, care a acuzat că a fost lovit în cap cu brichete și monede la meciul dintre Astra și Dinamo, scor 1-1.  

"El mi s-a părut de la început că a provocat! Parcă era cu clopoțelul. A fost ridicol. Nu numai cu lovitul...

Aveai senzația că îi curge sânge. Mi-a lăsat un gust amar, el este un băiat simpatic și nu ar trebui să ajungă la toate comicăriile astea.

Îmi aduc aminte de teatrele ambulante din Evul Mediu și cu păpușile de care râdea prostimea în piețe! Asta am văzut la Șumudică", a zis Dinu la Dolce. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
protech
protech  •  03 Martie 2016, 00:28
Postat de polistul68 pe 02 Martie 2016, 17:56

Pai pe linga alte "defectiuni" organizatorice, asezarea galeriei cred ca a fost facuta special, pt a pune presiune. Sincer, chiar nu stiu 100% daca s-a prefacut, sau daca chiar a fost lovit. Cred ca pe undeva la mijloc. Si maimutareala jenanta in fata camerelor e sport national...poti sa numeri pe degete oficiali si antrenori care nu se maimutaresc, provoaca, duc penibilul la rang de arta....din pacate pt noi. P.S. Vezi "subiectul" emisiunilor tv, al reality-show-urilor, al talck-show-urilor si vei vedea acelelasi lucruri...maimutareala, intriga ieftina, penibilitate dusa la extrem..si cum fotbalul e oglinda unei societati....

cu putin timp in urma, stadionul astrei nu avea peluza ci doar cele 2 tribune. oaspetii trebuiau asezati si ei undeva si cum la tribuna 1 nu se putea au fost pusi la a doua in acel tarc (acum sunt 2 tarcuri). intre timp s-a facut peluza dar oaspetii sunt pusi la locul clasic. o prostie daca ma intrebi si pe mine, avand in vedere ca acum ei au peluza. offtopic; am dat sa intru pe aleea care duce catre tarc si un jandarm mi-a spus ca daca am bilet la tribuna a doua nu pot intra pe acolo ca pe acolo intra doar pentru peluza (acolo nu e peluza).

938455792886235
Gabriel Dobreanu  •  02 Martie 2016, 23:18

Din pacate si pentru dinu cornel varsta influenteaza vorba. A fost o vreme in care mistourile de tipul dinu erau placute... numai ca acest fost fotbalist caracterizat prin duritate si aroganta (care era fluierat si huiduit pe mai toate stadioanele pe unde juca) a imbatranit. Acum este un mosulica in care nu mai regasesti decat aroganta si mistoul invechit. Este o statuie pe care nu s-a intarit inca imentul... Mai bine tace ! Sa nu se mai faca de ras !

dogred10
dogred10  •  02 Martie 2016, 21:51
Postat de observator_federal pe 02 Martie 2016, 16:08

Eh, hai ca a ramas Cornel Dinu cu un gust amar... Dar suspendarea "exemplara" a lui Sumudica si preconizata suspendare a lui Napoli - taman la inceperea Play Off - nu i se par exagerate "procurorului"? Sau nu, el este invatat de (foarte) mult timp cu dublele standarde si apare in postura-i consacrata, de "lup moralist". Din ce s-a vazut la TV, n-or fi fost chiar toate obiectele aruncate spre Sumi contondente dar nici nu trebuia neaparat sa-i curga sange pentru ca el sa ceara o interventie mai hotarata a oficialilor dinamovisti spre a opri "prostimea" din tribuna... Chiar, nici o sanctiune pentru Dinamo la faza asta? Scuze, abia ce vorbeam de standardele duble...

Ce sanctiune tontty daca Astra era echipa gazda ?? deci daca ar fi tras pe cineva la raspundere ar fi echipa gazda deoarece conducatorii astrei i-au plasat pe dinamovisti acolo in spatele bancii Astrei Giurgiu. Ma intreb ce sar fi intamplat daca Steaua ar fi jucat la Giurgiu ca echipa gazda impotriva noastra si Reghe cu stafful sau erau in fata tribunei dinamoviste ?? Cred ca iesea varsare de sange.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează