FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, reacție categorică după venirea lui Rednic: "Fără idioți n-am putea să vedem oamenii adevărați, geniile și normalitatea!"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 19:52

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a lăudat numirea lui Mircea Rednic pe banca formației roș-albe.

"Domnul David nu a putut să rateze această oportunitate. Rednic astăzi a dat o pildă extrodinară de inteligență, de atașament față de Dinamo, de cultură fotbalistică. Sigur că are și umor. În general sunt foarte mulți idioți în ziua de astăzi. Țuțea spunea că fără idioți n-am putea să vedem oamenii adevărați, geniile și normalitatea. Pildele date de Rednic și modul în care a vorbit despre toți experții din fotbal și despre angajamente sunt un exemplu. A vorbit cu haz și despre echipa națională. 

Trebuie să gândiți în profunzime. Rednic nu lucrează cu Negoiță, el nu se mai ocupă direct de Dinamo. Se pare că va conduce băiatul care are coaforul. Mircea e inteligent și știe să le așeze. Sper să nu ziceți că nu e dinamovist sau că nu a avut performanțe. A câștigat titlul și a ieșit dintr-o grupă europeană cu Tottenham și Bruges.

E greu să faci treabă cu jucători precum Axente, Popovici sau Katiskas, care nu bun nici de sirtaki. Mai sunt 11 etape, iar Mircea nu poate decât să acopere deficiențele individuale prin realism tactic colectiv. În meciul cu Botoșani, linia lui Dinamo era frântă, cu Katsikas și Mezague. Mircea e capabil să rezolve problemele, dar nu va fi ușor", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește și: Rednic a făcut show la conferința de presă: "Prefer să fiu un antrenor fără demnitate sau fără onoare" + Mesaj pentru Claudiu Niculescu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (28)
adriann_
adriann_  •  16 Octombrie 2018, 11:48
Postat de Zi Bobby pe 15 Octombrie 2018, 22:38

Omu asta e nevindecabil.Sa faci praf niste jucatori tineri,sa le tai aripile e o mojicie .Il cunosc pe acest neom din liceu,ii cunosc evolutia fotbalistica.In liceu era un nimeni,corigent in fiecare an.Minte fara nicio rusine.Ii e rusine sa spuna ca tatal lui era din Birlad si ca era sondor.Spune ca era neam de boieri ,din familii celebre.Era doar un amarat de sondor la schela Viforita(linga Targoviste).Mama lui era legumicultoare,se ocupa de legume.E linga Targoviste o comunitate de sarbi legumicultori.Dar ei nu mai au treaba cu Serbia,nici mai stiu limba sarba.Ei bine,mincinosul se da viteaz din neamul sarbesc,se stie ca era prieten cu Arkan.Ma intreb cand gazetele vor renunta la parerile acestui obraznic veninos si vor cere parerea altora ,mai umani si lipsiti de ranchiuna.Daca vreti sa aflati cat de mult poate minti un om,cititi cartea lui Dinu-"Zambind din iarba". Veti afla ca el a fost disident ,oprimat de comunisti si chiar urmarit!,in realitate era cel mai bun prieten cu ministrii Homostean sau Postelnicu si era singurul fotbalist de la Dinamo care avea vila in Dorobanti(toti ceilalti,aveau garsoniere in Balta Alba).

Mai, nu discut celelalte aspecte, dar daca mama lui era sarboaica nu inteleg ce ti se pare dubios in faptul ca si Dinu se considera macar partial sarb. Iar Raznatovic era genul de personaj care intra in folclorul balcanic: certat cu legea, mana sparta, iubit de femei, patriot, cu mainile patate de sange in razboi, tot tacamul. Acum 300 de ani ar fi avut balade din Maramures pana in Pelopones.

kingdon
kingdon  •  16 Octombrie 2018, 11:28

uitati-va la ei !!! 2 *** de *** !!! acesti lupi moralisti din pacate nu si-au vopsit doar parul si-au catranit si caracterul. Unul care se crede filozof ca a citit si el 3 carti, cu o spoiala de cultura dar nu a demonstrat nimic ca antrenor, iar celalalt nici nu i se usuca *** ca vine sa *** iar... mor de antrenorii astia de se pricep la televizor dar cand au fost in iarba au capotat lamentabil ( mai e unu', tot vopsit la Digi, mai *** el si cu ochelari de vedere mai nou)...bleah..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingdon
kingdon  •  16 Octombrie 2018, 11:27

uitati-va la ei !!! 2 sperietori de ciori !!! acesti lupi moralisti din pacate nu si-au vopsit doar parul si-au catranit si caracterul. Unul care se crede filozof ca a citit si el 3 carti, cu o spoiala de cultura dar nu a demonstrat nimic ca antrenor, iar celalalt nici nu i se usuca voma ca vine sa linga iar... mor de antrenorii astia de se pricep la televizor dar cand au fost in iarba au capotat lamentabil ( mai e unu', tot vopsit la Digi, mai bronzat el si cu ochelari de vedere mai nou)...bleah..

Vezi toate comentariile (28)
Comentează