FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, declarație curioasă după suspendarea primită de Dinamo: „Este dictată mult mai de sus pentru a speria lumea”

Cornel Dinu a oferit prima reacție după suspendarea lui Dinamo
Cornel Dinu a oferit prima reacție după suspendarea lui Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 11:50 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 12:46

Cornel Dinu (75 de ani) a oferit prima reacție după suspendarea primită de Dinamo din partea Comisiei de Disciplină. „Câinii” vor juca următoarele 4 etape fără spectatori din cauza incidentelor de la meciul cu UTA Arad.

Fostul mare antrenor a precizat faptul că dinamoviștii au primit o pedeapsă exagerat de aspră, însă cu influențe din partea UEFA. Această măsură ar fi fost luată pentru a oferi un exemplu și pentru a speria lumea.

Dinu nu este de acord cu această măsură și a explicat, pe modelul lui Lupescu, faptul că suporterii care au fost implicați în acel conflict ar trebui interziși, fără să afecteze întreaga masă de fani.

Dinamo, măsuri draconice: „Ca la aeroport” + Incredibil ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Petrolul
DINAMO
Dinamo, măsuri draconice: „Ca la aeroport” + Incredibil ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Petrolul

Cornel Dinu, după suspendare dinamoviștilor: „S-a bătut Dinamo cu Steaua și a fost suspendată UTA”

„Această pedeapsă destul de gravă și aspră aduce prejudicii echipei și este dictată mult mai de sus decât România, am niște informații în acest sens. Se știe că în partea asta a Europei s-a cam „sărit calul” în legătură cu agresivitățile, petardele, bătăile. Se încearcă un exemplu, problema este că exemplul pedepsește o masă de suporteri.

Din informațiile mele vizează direct și România, este o luptă totală asupra manifestărilor huliganice care dăunează foarte mult fotbalului și în general. S-a mers pe ideea că mai degrabă dau o pedeapsă mult mai dură decât este prevăzută, iar lumea se va speria și se va astâmpăra.

Era foarte simplu să se identifice principalii vinovați din grupurile de suporteri, să se dea un exemplu cu ei, să fie interziși pe stadioane cum a fost în Anglia. Această măsură s-a luat pentru a pune pe gânduri spectatorii.

Trebuia identificat factorul perturbativ din tribune și nu s-ar mai fi întâmplat ce am văzut la Dinamo - UTA. Nu cred că s-au bătut suporterii celor două echipe, mai mult a fost o luptă între Steaua și Dinamo. Principalii actori în această luptă total sălbatică au fost suporterii fostei echipe militare și galeria dinamovistă.

S-a bătut Dinamo cu Steaua și a fost suspendată UTA. Este o măsură mult mai aspră pentru a tempera fenomenul, chiar să-l anuleze. Dinamo va fi destul de afectată din cauza acestei măsuri, este un handicap de luat în seamă. „Câinii” vor avea un meci mult mai greu”, a declarat Dinu, pentru Fanatik.

VIDEO. GSP LIVE » Cristi Bobar, despre implicarea lui Borcea la Dinamo: „Este dinamovist, chiar zilele trecute m-am văzut cu el și știe tot ce se întâmplă la club”

Citește și alte știri:

Andrei Nicolescu a deconspirat pentru GSP.ro planul lui Dinamo: „Am făcut și cerere la FRF!”
DINAMO
Andrei Nicolescu a deconspirat pentru GSP.ro planul lui Dinamo: „Am făcut și cerere la FRF!”
Finul lui Cristi Borcea dezvăluie: „Atunci revine la Dinamo”
Dinamo
Finul lui Cristi Borcea dezvăluie: „Atunci revine la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mirstelistu
mirstelistu  •  31 Martie 2024, 07:38

De sus de la ala care il asteapta pe dinu

Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  29 Martie 2024, 15:22

Hmmmm.....Asa sa fie!?....Cum a ajuns Sud steaua in stadion???....Nu cu ajutorul suportrilor UTA-ei???....Sau au fost bagati in stadion de dinamovisti???...A fost o diversiune a celor de la UTA, dar care trebuia depistata inca de la intrarea in stadion de catre JANDARMERIA CARE NU SI-A FACUT TREABA! Pe starda jandrameria avea jurisdictie deplina! Sud steaua nu trebuia sa intre in stadion! Si atunci INCIDENTELE NU S-AR MAI FI PRODUS!....Asta cu UEFA e o mare gogomanie, pe care a inghitit-o Dinu pe nerasuflate, caci s-a dus dupa fenta!...Nu ma asteptam la experienta lui in fotbal! ...:):)...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează