FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Cornel Dinu se ia de MM Stoica: "Când te cheamă Memelușul ai doar regula casei: behăitul"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 13:45

Cornel Dinu a avut o declarație dură la adresa lui Mihai Stoica, managerul sportiv al Stelei, care a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs de la meciul FCSB - Dinamo 2-1.

"Am văzut cum explica Memeluşu acea fază. Când te cheamă Memeluşu, nu poţi avea decât regula casei: behăitul. El explica faza cu Patrick Petre aducând în discuţie o fază din 2009 şi explicaţia lui Muniz Fernandez (n.r. cel care a arbitrat Unirea Urziceni - Dinamo 1-0, din 2009), cu căderea natural", a spus Cornel Dinu la TV Dolce Sport.

Dinu face refererire la declarat lui MM Stoica, care și-a amintit de meciul dintre Dinamo și Unirea Urziceni, când dinamoviștii au cerut un penalty.

"În 2009, când eram la Unirea Urziceni, am jucat un meci foarte important cu Dinamo, arbitrat de Muniz Fernandez. Varga l-a atins pe Bruno Simao şi toată lumea a fost consternată cum de Dinamo nu a primit penalty. Muniz Fernandez a explicat: «Chiar dacă este contact, dacă jucătorul nu cade natural, consider că vrea să mă păcălească şi nu dau fault»", a spus Stoica la TV Digi Sport.

Citește și: Derapaj rasist al lui Cornel Dinu » Comparația nefericită pe care o face între Florinel Coman și un superstar

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Aprilie 2017, 23:44

”Discursul” lui Dinu nu a fost moderat, deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor ...

liviuemil
liviuemil  •  04 Aprilie 2017, 23:34

Iar la voi a fost fluieratul iar acum e latratul!!!. ( sint curios daca moderatorul are ceva de spus tinind cont ca pe Dinu nu l-a cenzurat!!!!!!)

vasy86le
vasy86le  •  04 Aprilie 2017, 17:20

Ce *** poate sa-i ia apararea lui mm? ***, bineinteles :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close