FOTBAL  »  Superliga  »  DIALOG

Cornel Dinu și Basarab Panduru, contre în direct: „O să-i spun Steaua, chiar dacă vă enervez” + „Procurorul” l-a jignit grav pe juristul Talpan

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 08:02 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 08:55

După Astra - FCSB 3-2, Cornel Dinu și Basarab Panduru au avut un schimb de replici din cauza disputei dintre FCSB și CSA pentru marca, numele și palmaresul Stelei. 

În direct la TV Telekom Sport, cei doi foști jucători s-au contrat pe această temă. Totul a început după ce Cornel Dinu a spus că o va numi Steaua pe FCSB, iar Basarab Panduru i-a atras atenția. Mai mult, „Procurorul” a avut o remarcă jignitoare la adresa lui Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua.

Cornel Dinu: O să-i spun Steaua, chiar dacă vă enervez și chiar dacă îl supăr pe prietenul meu Pandi. Instanţele nu mai sunt de mult instanţe în România. Eu nu pot trece peste trecutul Stelei, indiferent de hotărârea dată de justiţie. Gigi a preluat o echipă, a preluat Steaua. Lăsaţi chichiţele cu dereglatul ăla de Talpan. Steaua e Steaua. Că a preluat-o cum s-a preluat toată România prin fraudă...” 
Basarab Panduru: Mister, dar peste trei ani, când vom intra în prima ligă cum le spui?

Cornel Dinu: Dragul meu, poporul ăsta e talentat în a pune piedici. Nu vezi că nu pot fi finanțați? (n.r. cei de la CSA Steaua)
Basarab Panduru: Ba pot fi. 

Cornel Dinu: Dar nu au dreptul să fie în prima ligă. 
Basarab Panduru: Au dreptul.
Cornel Dinu: Eu respect Steaua. Steaua, ca şi Dinamo, a fost condusă de oameni adevăraţi, dar noi ne renegăm trecutul. Lasă-mă în pace cu FCSB.

Basarab Panduru: „Cui îi spui Steaua când o să intre în prima ligă? Când o să fie şi FCSB în prima ligă?” 
Cornel Dinu: „La haosul din prima ligă... Trebuia anchetat cum s-a dobândit Steaua în 2003. Dacă s-a dat compensaţie, dacă s-a dat cu zarul sau s-au schimbat doi valeţi pe sub masă. Nu mă mai provoca! Mă dai peste cap” 

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Este păcat că avem aceste fluctuații de joc”

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini de la Astra - FCSB 

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB va face jocurile la titlu! Se răzbună pe Craiova pentru non-combatul oltenilor din 2017?

Becali s-a enervat pe un fotbalist de la FCSB: „Ce să mai discut cu el? Eu nu fac discuții amicale cu jucătorii!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (131)
farasportincazarma
farasportincazarma  •  30 Iunie 2020, 18:09

anacronicii, perimatii, prafuitii, ruginitii, care plang dupa regimul autoritar, partidul unic si armata sa revolutionara, se bulucesc cu disperare sa apere bastionul sportului stalinist: Colhozul Sportiv al Armatei-CSA. Nu mai au ce face! Nu mai exista cazemate sportive ale armatei si politiei in alte tari UE si NATO! Istoria nu se mai intoarce pentru toanele unor neadaptati, nostalgici, sinistrii!

stoichkov5
stoichkov5  •  30 Iunie 2020, 17:55
Postat de arestat123 pe 30 Iunie 2020, 17:39

gooooooooooool alibec si 3-2 astra cu "profesionista" :))))))))))))))))))))))

o tot arde cu 52%. de unde 52% nu stiu... la stadion au 500-1000 de persoane la multe meciuri... 1/3 din aia fiind familia lor. ce sa-i faci lui IlieGalerie.zis si Viorel Pantzuru... colonel SIE din 87.

arestat123
arestat123  •  30 Iunie 2020, 17:39
Postat de farasportincazarma pe 30 Iunie 2020, 17:06

Soldatelul catalynn si mentorul sau talpan vor cere in justitie anularea deciziei neconstitutionale, de schimbare, in 1990, a numelui tarii din RSR in Romania. Evident ca ICCJ, va modifica radical decizia primelor instanțe si va da castig de cauza nostalgicilor care inca mai spera sa revina triumfal in statul autoritar. CNA va interzice folosirea numelui Romania si va impune trecerea la RSR, spre gloria si faima nemuritoare a celor care incerca sa resusciteze relicve sinistre ale trecutului. Asta este logica "de fier" a cazului CSA (cazarma stalinista a armatei) vs Steaua Bucuresti (echipa profesionista, privata sustinuta de 52% dintre suporterii romani!!).

gooooooooooool alibec si 3-2 astra cu "profesionista" :))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (131)
Comentează
Close