FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Mutare importantă la FC Botoșani! Cornel Șfaițer are șanse mari să revină + detalii de la negocieri

Cornel Șfaițer revine la FC Botoșani la aproximativ un an de la despărțire
Cornel Șfaițer revine la FC Botoșani la aproximativ un an de la despărțire

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 17:18

FC Botoșani pregătește cu multă atenție strategia pentru sezonul viitor, inclusiv la nivelul conducerii. Finanțatorul Valeriu Iftime e la un pas să-l readucă la echipă pe Cornel Șfaițer, 52 de ani, cel care a mai ocupat funcția de președinte în trecut.

Iftime insistă pentru revenirea lui Șfaițer și sunt șanse mari ca săptămâna viitoare cele două părți să bată palma. Șfaițer și-ar fi dat un acord de principiu, iar ultimele detalii urmează să fie puse la punct.

Cornel Șfaițer nu a putut fi contactat, dar sursele GSP.ro spun că a avut loc deja o întâlnire între Șfaițer, Iftime și oficialitățile din Botoșani.

Șfaițer a plecat de la Botoșani în iunie 2018. 

Vezi și:

EXCLUSIV FC Botoșani îl pierde pe Fabbrini, dar moldovenii l-au convins pe Ongenda să rămână: „Semnăm pe 2 ani!” + ce șanse are Ciobotariu să continue

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
172152169919161
Dan Ionescu  •  24 Mai 2019, 19:27

Daca vine Cornel Sfaiter si suporterii vor reveni.Sfaiter chiar iubeste Botosaniul,fotbalul ,se pricepe la jucatori .Acum e plin de incompetenti acolo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează