FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0

Corneliu Papură, despre plecarea de la CS Universitatea Craiova: „Cine vorbește, să vă și răspundă” + Ce spune despre eliminarea din meciul cu CFR Cluj

Corneliu Papură, despre plecarea de la CS Universitatea Craiova
Corneliu Papură, despre plecarea de la CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 22:15 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 23:32

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci jucat în etapa #15 a Ligii 1. La finalul partidei, Corneliu Papură (47 de ani) s-a arătat nemulțumit de rezultatul obținut de elevii săi și a explicat de ce a fost eliminat în finalul partidei.

„De rezultat nu sunt mulțumit pentru că am avut ocaziile cele mai mari. E nedrept. Noi tratăm fiecare meci la fel, dar etapa trecută am cazul psihic după primul gol încasat. Acum, am arătat caracter și că știm să ne descurcăm în momentele grele. I-am spus că a fost gol la șutul lui Ovidiu Bic și a venit și m-a eliminat. Cred că a fost o decizie prea dură din partea arbitrului”, a declarat Corneliu Papură.

Corneliu Papură, înlocuit pe banca Craiovei?

După zvonurile care îl dau pe Laurențiu Reghecampf ca și instalat pe banca Universității Craiova, Corneliu Papură nu a vrut să comenteze o posibilă înlocuire a sa: „Cine vorbește, să vă și răspundă”.

VIDEO. GALA GSP 2020 // Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2020 și a premiat 5 Legende

Citește și alte știri despre CFR - Craiova: 

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, dinamitat în ultimele 5 minute: două faze la limită » Ce spune Crăciunescu: „Suntem în epoca de piatră”

GALA GSP 2020. Paulo Vinicius - „Stranierul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează