FOTBAL  »  Superliga  »  CRIZA COVID-19

COVID-19. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întors în România și povestesc prin ce au trecut: „Am aşteptat două săptămâni”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au revenit în România // Sursă foto: captură @TV Telekom Sport
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au revenit în România // Sursă foto: captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 13:20

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) și soțul acesteia, Laurențiu Reghecampf (44), antrenorul lui Al-Wasl, s-au întors în sfârșit în România, după ce au fost blocați în Dubai din cauza pandemiei de coronavirus.

Anamaria Prodan a oferit declarații la sosirea în țară, afirmând că de-abia aștepta să părăsească Emiratele Arabe Unite, acolo unde antrenează în acest moment Reghecampf. Din cauza restricțiilor de călătorie, mai multe zboruri au fost anulate în această perioadă.

Anamaria Prodan: „Am așteptat două săptămâni să fie plin un avion”

„Cum să fie perioada asta pentru mine? E greu, pentru că nu poţi să călătoreşti. În legătură cu meseria mea de impresar, vorbim la telefon, totul e ok. Dar cu plecatul a fost mai greu. 

Noi chiar am aşteptat ca această cursă să se facă, să se umple un avion, ca să putem veni în ţară. Am aşteptat două săptămâni să fie plin un avion”, a declarat Anamaria, citată de TV Telekom Sport.

COVID-19. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întors în România și povestesc prin ce au trecut: „Am aşteptat două săptămâni”

VIDEO De ce s-a supărat Anamaria Prodan pe Ciprian Tătărușanu

Citește mai multe știri de actualitate:

Cum a fost când Claudiu Răducanu a intrat prima oară în vestiar: „Nu credeam că poate ajunge la Espanyol”

Sancțiuni URIAȘE propuse de FRF: ce pățesc jucătorii care scuipă sau își suflă nasul + prevederi bizare în noile protocoale: și bârfa e „taxată”!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
n_au
n_au  •  27 Mai 2020, 14:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10211581065510891
Ionut Ionescu  •  27 Mai 2020, 14:33

Intoarcerea Reghelui :D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează