FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

CORONAVIRUS // Orar pentru 24 de ore » Cum își petrece Mihai Butean o zi în autoizolare

700.000 de euro este cota de piață a lui Butean, potrivit Transfermarkt
700.000 de euro este cota de piață a lui Butean, potrivit Transfermarkt

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2020 17:34

Mihai Butean, 23 de ani, fotbalistul lui Gaz Metan Mediaș, a acceptat provocarea Gazetei de a arăta cum își petrece timpul un fotbalist în autoizolare. Își începe activitatea dimineața, la 7:30, și o termină în jurul miezului nopții, după câteva ore petrecute cu familia, la rummy sau alte activități.

Reacția Viitorului, după atacul la adresa lui Hagi și Popescu » Avem conversația cu Ganea + ce spune fiului: „Tata, nu e normal ce faci!”

TREZIREA: 7:30 - 8:00

„Sunt destul de matinal, nu-s genul de om care doarme până jumătatea zilei (râde). Sunt pe ideea să nu pierd ziua dormind. Înainte de a lua micul dejun fac o alergare de 30-40 de minute. Să-mi pun sângele în mișcare și să-mi capăt energia pentru tot restul zilei. Făceam asta și înainte, dar acum am intensificat ideea. Alerg doar în jurul casei mele, asta și pentru că mă ajută locul, nefiind o zonă aglomerată, ba chiar foarte liniștită"

MICUL DEJUN: 8:30 - 9:00

„Micul dejun nu e foarte consistent și cred că în această perioadă trebuie să fim mult mai atenți la alimentația pe care o avem. Mă refer la fotbaliști. Eu mănânc un croissant, o omletă sau cereale cu lapte și o cafea. Cam atât!"

TIMP LIBER: 9:30 - 12:00

„Apoi mă joc cu nepoțeii, pentru că stăm toți în aceeași casă. Cam o oră fac lucrul ăsta. Uneori pe cel mic, care are un an, îl și adorm. Sunt un fel de babysitter. Pe urmă am grijă și de cățelul Enzo, noul membru al familiei. Ne jucăm puțin prin curte. Dacă îmi rămâne timp, mai exersez și la pian, noua mea pasiune. O idee de carantină"

ORA PRÂNZULUI ÎN FAMILIE: 12:30 - 13:30

„De obicei, prânzul îl luăm toți laolaltă, cei din familie. Mai stăm, mai glumim, facem să treacă timpul mai ușor. Mai discutăm subiectele de actualitate. E evident că televizorul merge în perioada asta exclusiv pe canalele de știri. La ora 13:00 vine și bilanțul celor infectați și mereu așteptăm și sperăm să primim vești bune"

SOMNUL DE PRÂNZ: 14:00 - 16:00

„Prânzul ne găsește pe toți la odihnă. Toată lumea! E o liniște în casă, nu-ți imaginezi. Nu făceam asta și înainte. Foarte rar, dar acum îmi prinde bine. Chiar mă odihnesc suplimentar. Mai ales că încerc să fiu mereu activ cât sunt treaz, să nu stau să lenevesc"

TIMP ȘI PENTRU PS4: 16:30 - 17:30

„Când mă trezesc, îmi caut alte activități. De cele mai multe ori mă joc pe PS4, să-mi aduc aminte de fotbal. Să nu-i pierd gustul (râde), mai ales că la TV, pe posturile de sport nu-s decât reluări"

O NOUĂ RUNDĂ DE PREGĂTIRE: 18:00 - 19:30

„Fac forță, abdomene, flotări, stretching. Caut mereu să nu trec peste părțile de pregătire, să fiu mereu în formă, să am un bun tonus muscular pentru că altfel, atunci când vom reveni la antrenamente, pot avea probleme. Să nu fiu în urmă cu pregătirea. Cred că după perioada asta se va vedea cine a fost conștiincios și cine nu. Iar eu cred că fiecare trebuie să aibă grijă la partea asta, să n-o neglijeze!"

CINA ÎN FAMILIE: 19:30 - 20:30

„Pentru mine, mama gătește mereu ceva special, altfel decât restul. Caut să nu mănânc multă carne, să mănânc mai sănătos pentru că, altfel, tot ce acumulez în orele de pregătire pe care le fac s-ar pierde. Aș munci în zadar"

CINEMA ACASĂ: 20:30 - 23:30

„Ore de program liber: poate un rummy cu familia sau un film bun pe Netflix. Mi-a plăcut mult Narcos. The Notebook e un alt film de văzut, părerea mea. Sunt multe acolo, aveți de unde alege. Important e să stăm în casă ca să trecem repede peste perioada asta"

NOAPTE BUNĂ: 23:30 - 00:00

„În jurul acestei ore mă culc. Nu-s genul să stau până târziu. Trebuie să mă culc devreme, pentru că mă și trezesc devreme și a doua zi o iau de la început"

CORONAVIRUS / Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul și ce complicaţii pot apărea:

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS / Rică Răducanu, doborât din cauza situației din România: „Am doar gânduri nasoale, tată!”

CORONAVIRUS / Till Lindemann, solistul formației Rammstein, la terapie intensivă din cauza COVID-19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează