FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

CORONAVIRUS // Rică Răducanu, doborât din cauza situației din România: „Am doar gânduri nasoale, tată!”

Rică Răducanu nu s-a adaptat încă la starea de urgență în care România a intrat din cauza pandemiei de coronavirus
Rică Răducanu nu s-a adaptat încă la starea de urgență în care România a intrat din cauza pandemiei de coronavirus

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2020 17:14

Rică Răducanu (73 de ani) spune că e supărat din cauza restricțiilor impuse în vremea pandemiei de coronavirus, „eram obișnuit să mă mișc toată ziua”, și-și petrece acum timpul în curte, la televizor sau prin piața Giulești, în intervalul orar permis persoanelor vârstnice.

EXCLUSIV Acuze incredibile între foști colegi marcanți ai naționalei: „Hagi și Popescu și-au luat copiii și-au plecat primii! Al meu a rămas blocat”

La 73 de ani, Rică Răducanu intră în această perioada în categoria de vârstă a celor care au dreptul să iasă din casă doar între orele 11-13, dacă nu intervin și chestiuni profesionale. „Nu mă împac deloc cu această postură. Sunt supărat rău. Eram obișnuit să mă mișc, nu prindeau două ceasuri în casă. Văd că Dumnezeu ne dă numai din astea! Și credeam că virusul ăsta se lipește numai de săraci, dar văd că i-a luat în brațe și pe barosani", se confesează legendarul rapidist.

Rică Răducanu: „Zici că-s ceas deșteptător!"

Fostul internațional continuă în stilul său hâtru: „Am doar gânduri nasoale, tată, când văd ce se întâmplă în jurul nostru. Dar cine vrea să moară, că viața e frumoasă! Mai stai la taclale, mai cunoști oameni, te mai întinzi la o bere, mai mergi la un meci. Dar acum nu poți face nimic. Mă învârt doar prin curte, ies repede de nebun în intervalul permis să mai iau ziarele și-un iaurt sau o pâine și mă-ntorc acasă. Mai pierd vremea pe la televizor, mă mai uit la un film. Nici noaptea nu prea pot să dorm. Mă trezesc din trei în trei ore, zici că sunt ceas deșteptător!".

Rică Răducanu: „Mai pot să fac doar masaj la fete"

Rică a trecut recent și printr-o operație: „Mi-au scos adenomul de la prostată. S-a dus naiba orice «bucurie», tată! Mai pot doar să fac masaj la fete! Stau și pe medicamente, care s-au scumpit ca naiba. Iau aproape zece pastile pe zi. Încerc să mă descurc. Am pensie de 2.100 de lei, dar eu sunt boier pe lângă nevastă-mea, care primește doar 1.200 de lei. Dacă stăteam și eu mai mult la Steaua, poate mă învârteam acum de vreo pensie babană de general, ca Tata Puiu!".

„Am vorbit și cu Mircea Lucescu, l-am întrebat ce face și l-am invitat la un șpriț la mine, să mai povestim. Mi-a zis că nu prea se poate mișca din cauza restricțiilor, e pe la Breaza” - Rică Răducanu

61 de selecțiiîn echipa națională a României a strâns Necula Răducanu, fiind și în lotul de la CM 1970, unde a prins 63 de minute în partida cu Brazilia (2-3)

CORONAVIRUS / Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul și ce complicaţii pot apărea:

Citește alte știri despre coronavirus:

EXCLUSIV Confesiunile Mihaelei Buzărnescu, după ce coronavirusul i-a stopat revenirea: „Începusem să joc cu mâna dreaptă”

Silviu Lung și Cristi Săpunaru, în alertă » Membru al echipei Kayserispor, depistat pozitiv cu COVID-19

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează