FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV Acuze incredibile între foști colegi marcanți ai naționalei: „Hagi și Popescu și-au luat copiii și-au plecat primii! Al meu a rămas blocat”

Ionel Ganea e supărat pe Gică Popescu și Gică Hagi
Ionel Ganea e supărat pe Gică Popescu și Gică Hagi

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2020 13:11

Ionel Ganea, 46 de ani, s-a retras acasă, lângă Făgăraș, și-și vede de gospodărie lui.  Totuși, fostul atacant al naționalei e supărat pe Gică Hagi și Gică Popescu. 

Ganezu' este foarte mâhnit: fiul său, George, 20 de ani, a rămas blocat la Constanța, alături de alți coechipieri de la Viitorul, nu i s-a permis să mai părăsească orașul.

- Ganezule, ce faci, cum îți merge? 
- Uite, tată, Ganezu' plantează pomi! M-am rebranduit, cum zici tu, m-am trezit mai târziu, în ceasul al 12-lea, măcar am făcut-o. Am ce-mi trebuie, la țară, lângă Făgăraș. Uite, hai să te sun pe cameră pe Whatsapp, să vezi! Uite, acăsucă la Ganezu', pui, curcani, mai trebuie să mai iau câțiva... Ar mai trebui niște oi și niște tăurași, să fie gospodărie în toată regula. Vezi munții? Ăăă, frumoși, nu? Parcă ai vrea să fii aici, să oui osul la aer curat, tu ce faci la bloc? Uite, două ouă scoase acum, proaspete, din "fabrică". 

- Dar o pui de o afacere sau pentru ce? 
- Daaa, o pun pentru afacerea mea, adică să supraviețuiesc! Asta e cea mai importantă afacere acum, pentru toți. Coronavirusul a fost ceva neașteptat pentru toți, va fi de lungă durată, o să vezi că nu va trece repede. OK, nu e panică mare la noi, la țară, dar trebuie să respectăm cu toții indicațiile autorităților. Buba mare e că nu suntem pregătiți la nivel medical. E lume care nu doar că trăiește cu frică, poate să ia virusul ăsta și se curăță cât ai clipi.

EXCLUSIV Acuze incredibile între foști colegi marcanți ai naționalei: „Hagi și Popescu și-au luat copiii și-au plecat primii! Al meu a rămas blocat”
George Ganea

Reacția Viitorului, după atacul la adresa lui Hagi și Popescu » Avem conversația cu Ganea + ce spune fiului: „Tata, nu e normal ce faci!”

Ionel Ganea: „Dacă-l țineau pe Ianis în Scoția, ce-ar fi zis?!” 

- Crezi că se va mai relua campionatul? 
- Mă, tu chiar nu ai înțeles că acum lumea luptă pentru viața lui, pe cine mai interesează campionatul? De ce crezi că toate companiile aeriene și-au suspendat activitățile pe 3 luni? Nu mai interesează pe nimeni fotbalul. 

- Lasă că-n Liga 1 se circulă cu autocarul. 
- Cea mai importantă e acum sănătatea. Lumea are teamă, cine să mai meargă la stadion? Mă refer și la fotbaliști, nu doar la spectatori. Cluburile de afară au închis tot. În România, jucătorii sunt blocați prin orașe. 

- George ce face, e bine? 
- E blocat la Constanța, ce să facă? Bine, sincer acum, cred că era normal să-i lase pe toți la casele lor, una e când ești la bloc, alta e la curte. Era bine să-l lase pe George acasă, la ai lui.

- Te referi la Gică Hagi?
- Păi eu de ce sunt supărat?! Sunt foarte mâhnit, supărat, pe Gică Hagi și pe Gică Popescu. Alte cluburi i-au lăsat pe fotbaliști să plece la famiile lor, că le-o fi greu și ălora. Oricum, campionatul nu se mai reia. Nu știu de ce se forțează nota! E clar că nu se reia. Vorbim pe presupuneri? Situație complicată, dar e clar nu se mai joacă fotbal sezonul acesta. Iar Hagi cu Popescu ce-au făcut?! Și-au luat copiii și-au plecat la București sau la Pipera, unde s-au dus... Au fugit imediat și s-au dus! Dacă pe Ianis îl țineau ăia în Scoția, ce-ar fi zis atunci?! Cum e George al meu la Constanța, la bloc.

Ionel Ganea: „Nu vreau să mă gândesc că i se poate întâmpla ceva lui George, iar eu nu sunt acolo să-l ajut” 

- Ai fost colegi cu ei, cu Hagi, cu Popescu, ai vorbit cu ei? 
- Mai vorbește el cu cineva acum?! Gata, au plecat în Capitală! Și-au luat copiii și-au plecat primii! Lasă, frate, părinții să-și ia copiii acasă! Mai e cineva interesat de altceva decât de familie, de copii. Importantă e sănătatea și viața omului, se mai gândește cineva la fotbal. Noi avem haos în spitale, se complică viața, nu mai reia nimeni niciun campionat, cu toate calculele din lume. De ce cluburile din toată lumea a dat drumul la oameni?! 

- Simt că ești cătrănit.
 - Care e problema? Mi-am crescut copiii să am grijă de ei. Pe George de ce-l ține la Constanța? Nici nu vreau să mă gândesc la rele, deși... Mai pot să-l iau de acolo, dacă se întâmplă ceva?! 

- Mai te întreb o singură chestie: cum crezi că ar trebui să fie desemnată campioana acestei ediții? 
- Dacă FIFA și UEFA au suspendat tot, cui îi mai pasă de cine iese campioană?! Se va face cumva, nu știu ce să zic, e o situație ce-a luat pe toată lumea prin surprindere.

„Sunt morți anual mai mulți decât de coronavirus... Cred că e o reglare de conturi la nivel mondial, ăia cu bani mulți. Nu știu cu ce naiba am greșit noi, românii, față de ei, că suntem la pământ și fără COVID-19. Ajungem să murim în casă?!" 

 "Poate se vor deștepta și politicienii noștri, să dea drumul la fabirici, că românul muncește dacă-i dai de lucru. Asta e singura scăpare. Oricum, pe lumea ailaltă nu se duce nimeni cu nimic după el, poate să aibă milioane și miliarde. Domnul Iohannis, dați drumul la fabrici, să supraviețuim, să dăm oamenilor de muncă!" - Ionel Ganea, fost internațional

19 goluria marcat Ganea în 45 de selecții pentru națională în perioada 1999-2006

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

FCSB, gata să dea prima lovitură » Înlocuitorul lui Cristi Bălgrădean poate veni GRATIS la vară

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mdg1
mdg1  •  27 Martie 2020, 21:01

"mai te întreb o chestie"?

ge0x
ge0x  •  27 Martie 2020, 20:10
Postat de persanu pe 27 Martie 2020, 13:56

Ganezule ai sânge in instalații si felicitări dar acuzele sunt nefondate. Cu tot sangele tau in instalații când ai văzut ca se îngroașă gluma trebuia sa dai o fuga la Constanța să-ți iei baiatul. Dar totuși ai fost interesat de fotbal pana in ultima clipă. Ai văzut ce se întâmplă in Italia Spania Franța Germania, ai văzut ca se joaca fara spectatori, trebuia sa gândești omenește atunci nu acum. Imi iau copilu si la revedere fotbal, ce zicea Gica dupaia nici nu mai conta

Iar comentați sa vă aflați in treabă. Eu nu cred ca Hagi i-a obligat sa rămână la bloc in Constanța. În al doilea rand George Ganea e major si vaccinat. Nu trebuie sa il ia tacsu de mana să-l duca acasă.

2664949433547184
Bratu Adrian Liviu  •  27 Martie 2020, 15:52

stire de doi lei cu un subiect mai mult personal care nu are legatura cu stirea sportiva..stire care instiga la ura si scandal intre mai multe persoane

Vezi toate comentariile (5)
Comentează