FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Reacția Viitorului, după atacul la adresa lui Hagi și Popescu » Avem conversația cu Ganea + ce spune fiul: „Tata, nu e normal ce faci!”

Ionel Ganea i-a acuzat pe Gică Hagi și pe Gică Popescu că nu l-au lăsat pe băiatul său să se întoarcă acasă cât timp campionatul e suspendat.
Ionel Ganea i-a acuzat pe Gică Hagi și pe Gică Popescu că nu l-au lăsat pe băiatul său să se întoarcă acasă cât timp campionatul e suspendat.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 16:02

Întorsătură incredibilă de situație după atacul lui Ionel Ganea. Fostul atacant al naționalei i-a acuzat pe Gică Hagi și pe Gică Popescu de faptul că fiul său, George, ca de altfel și alți tineri ai grupării, nu a fost lăsat să plece acasă și-a fost reținut în orașul de la malul mării. Fotbaliștii clubului campion în 2017 au apartamente închiriate în diverse zone ale urbei.

EXCLUSIV Acuze incredibile între foști colegi marcanți ai naționalei: „Hagi și Popescu și-au luat copiii și-au plecat primii! Al meu a rămas blocat”

GSP.RO a primit o fotografie cu discuția purtată pe Whatsapp între Ionel Ganea și Gică Hagi. Poza și dialogul schimbă situația de care vorbea Ganezu" cu 180 de grade! Iată dialogul:

Ganea: "Aș vrea să-l aduc și eu acasă. Să stau cu el cum stai și tu cu al tău"
Hagi: "Jucătorii pot merge acasă, nu sunt obligați să stea la Constanța. Dar trebuie să aibă grijă să respecte regulile. Să stea în casă"
Ganea: "Mulțumesc, Grande"

Reacția Viitorului, după atacul la adresa lui Hagi și Popescu » Avem conversația cu Ganea + ce spune fiul: „Tata, nu e normal ce faci!”

George Ganea are altă versiune

Mai mult, declarația fiului, a lui George, infirmă pe cea a tatălui. "Mi s-a adus la cunoștință că pot pleca din Constanța, dar a fost decizia mea să rămân la Constanța pentru că nu am vrut să risc. Tata a înțeles greșit și nu mi se pare normal să vorbească urât de cineva de la clubul la care activez. Îmi cer scuze pentru situația creată". Oficialii grupării dobrogene au precizat că absolut toți jucătorii au avut dreptul să plece sau să rămână la Constanța, a fost numai decizia lor.

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri din Liga 1:

Viorel Moldovan confirmă legătura cu fostul șef al SRI: „E fratele meu mai mare. Fără relații nu ajungi nicăieri! Cum credeți că se numesc antrenorii?”

Un titular de la CFR Cluj, declarații controversate după ce l-a refuzat pe Becali: „Dacă n-aveam școală, 100% semnam cu FCSB!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  28 Martie 2020, 00:17
Postat de antalmihai pe 27 Martie 2020, 19:08

da, sunt 2 analfebeti, dar se musamalizeaza acum... hagi este un mare, mare, mare nesimtit!

sa nu exageram... il cunosti pe Gica asa de bine de-l faci "nesimtit"> ______Daca Hagi si e nesimtit, atunci MM Stoica, Cornel Papura sau Al. Ionita II ce sunt?

persanu
persanu  •  27 Martie 2020, 19:56

Ganezuleee, faci urât la bautură bre? Daca tot plângi atât de ce nu te-ai dus să-ți iei copilu când ai văzut ca situația degenera in alte tari? Cw credeai ca ocolește România cum zicea sefu oierilor din România?

elgabri
elgabri  •  27 Martie 2020, 19:51

Cine o fi scris mesajul lui Hagi ???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează