FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Un patron din play-off dă semnalul revoltei: „Forțăm reluarea campionatului, să mai salvăm ce se poate! Deja sunt în depresie, LPF e în șomaj tehnic”

Valeriu Iftime și-ar dori ca Liga 1 să fie reluată la 15 mai. foto: Ionuț Tabultoc
Valeriu Iftime și-ar dori ca Liga 1 să fie reluată la 15 mai. foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2020 08:13

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, vrea Liga 1 restartată de la 15 mai. „Altfel intrăm cu toții în colaps”, spune patronul surprizei din play-off. 

Starea de urgență în România se va prelungi de la jumătatea lunii aprilie până la 15 mai, iar finanțatorul botoșănenilor, Valeriu Iftime, are o propunere SF raportat la situația reală din țară.

Chiar dacă mulți străini au părăsit deja orașul din nordul Moldovei, Iftime încearcă să pună presiune pe LPF: „Să reîncepem campionatul de pe 15 mai, să mai salvăm ce se poate! 

Deja sunt în depresie, jucătorii la fel, de aceea o să facem o videoconferință și cu ceilalți președinți din Liga 1 ca să forțăm revenirea. De la LPF cu cine să vorbești? Acolo, e «șomaj tehnic» de multă vreme”. 

Valeriu Iftime: „Dacă nu pornim mai repede, intrăm cu toții în colaps”

Șeful „plăieșilor” a găsit și o formulă pentru come-back: „Românii sunt haiduci, îi chemi la treabă, îi închizi în hotel și dai drumul la fotbal. Pe străini îi putem readuce cu avionul, cu chartere. Dacă nu pornim mai repede fotbalul românesc, intrăm cu toții în colaps”:

48 de cadre medicalede la Spitalul "Mavromati" din Botoșani sunt infectate cu noul virus, din cele o sută de cazuri confirmate ale județului

VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj în contextul pandemiei de coronavirus: „Nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm”

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Raed Arafat, anunț în miez de noapte despre data la care vom ieși din case: „Trebuie să învățăm să trăim cu virusul”

COVID-19. Sportul nu va mai fi la fel după pandemie » Trei schimbări majore anunțate înainte de reluarea meciurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cv70
cv70  •  09 Aprilie 2020, 11:02

Dacă Bundesliga pornește cel târziu pe 8 mai, iar Serie A avea în plan restartul pe 2 mai - și știm cifrele pandemiei în Germania și Italia - ce ne-ar împiedica, totuși, să reluăm campionatul pe 16 mai sau, cel târziu, pe 30 mai?

anastasiu
anastasiu  •  09 Aprilie 2020, 10:19

Incredibil ce poata sa debiteze moldoveanul asta prost! Peste tot mor mii de oameni si lui ii arde de fotbal si ca intra in colaps!

bridges
bridges  •  09 Aprilie 2020, 09:58

Domnule Iftimie, fa domne un dus rece si-ti va trece. Nu fortezi nimic, fiecare cuvant sau actiune in acest sens ar putea insemna moartea altor zeci, sute de oameni, inclusiv jucatori de fotbal, inclusiv suporteri tineri ori familiile acestora. Iesiti din inconstienta asta sau refuzati orice interviu, nu deveniti calaii altor semeni, nu fotbalul vostru, si asa de doi bani, conteaza in lumea asta mare! Intrati in colaps? .. Foarte bine, intrati!!! Dar faceti-o demn, barbateste, nu mai plangeti zilnic in presa, nu va sta deloc bine. Daca miliardele de oameni de pe planeta ramasi fara loc de munca ar face la fel.....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează