FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Cortacero mai are doar câteva zile la dispoziție! Ce sumă trebuie să vireze până de Revelion: „Sper să aibă acoperire”

Articol de , - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 19:36 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 20:36

Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, a acordat un interviu pentru GSP.ro în care a vorbit despre probleme financiare din club.

Oficialul „câinilor”, care a spus că nu mai crede în promisiunile lui Pablo Cortacero, dezvăluie ce sumă a promis spaniolul ca va vira în conturile clubului până la finalul anului, dar și imediat după.

„N-am fost la ședință, dar am luat legătura cu toată lumea implicată. S-a venit cu o nouă promisiune în privința banilor și o hotărâre a acționarului majoritar de a mări capitalul cu 5 milioane de euro. O nouă promisiune. Pentru că banii nu-s în contul lui Dinamo. Suntem toți neplătiți de atâtea luni. Sper să aibă acoperire, deși nimeni n-a văzut vreun ordin de plată sau vreun cod SWIFT. Dânsul a promis că până la finalul anului intră 1,5 milioane de euro.  Dacă nu aduce banii până la reunire, va fi greu de gestionat. Gândiți-vă că sezonul se reia repede, reunirea e pe 3. Jucătorii așteaptă salariile

Nimeni nu mai crede, au fost promisiuni repetate, iar când un om promite ceva de 10 ori și nu se ține de cuvânt, cine ar mai crede? E normal! Și în AGA a venit o nouă promisiune! Repet! 1,5 milioane de euro până la finalul anului și încă 3,5 milioane apoi. Toate sunt vorbe deocamdată!

Până acum echipa a fost susținută de suporteri. Programul DDB, construit de niște băieți foarte deștepți, nu poate însă să acopere toate cheltuielile. Nu poate merge așa la nesfârșit. Mai ales că acum cheltuielile create de noii investitori sunt foarte mari, s-au adus jucători cu salarii mari. Bugetul e de 500.000 de euro lunar. Ar trebui ca acționarul majoritar să aducă banii”, a declarat Radu Birlică pentru Gazeta Sporturilor.

Radu Birlică: „Sunt neîncrezător! De ce vrea Șerdean să predea acțiunile, dacă Pablo promite că aduce bani?”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Aici s-a ajuns la Dinamo! Deian Sorescu a cedat, în direct la TV, și amenință cu plecarea: „Începe să-mi fie dor de domnul Negoiță și de alerta de la homebanking”

EXCLUSIV Pablo Cortacero, comparat cu un alt investitor străin controversat din Liga 1: „O farsă pentru istoria clubului! Niciodată nu se ținea de cuvânt”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
583744455763890
George Catalin Oprea  •  26 Decembrie 2020, 12:19

Bai fratilor voi sinteti niste *** cu articolel astea de ***, cu ce bani sa vina mortul asta care nu are dupa ce bea apa? Acest om este un tepar care profita de legile inexistente si sistemul corupt comunist si pur si simplu isi bate joc de oamenii. Daca Romania era o tara normala omul era la puscarie de acum 3 luni pentru inselaciune, fals si uz de fals.Pe ce principiu au fost facute CONTRACTELE? Pe minciuni si inselaciune deci puscarie in secunda2.Presa asta de *** din Romania ca sa faca bani maninca numai *** dar niciodata nu scriu adevarul. Si se mai mira lumea de ce sintem o tara de lumea a trei a, va spun eu dece, deoarece toti vor bani dar nu vor sa munceasca pentru ei.Cu mentalitatea asta de *** ajungem ca Venezuela. O zi buna si mai scrieti si adevarul penalilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alb.albastru
alb.albastru  •  26 Decembrie 2020, 11:06

Un 2021 se va curata fotbalu romanesc de rele : ianuarie- odioasa echipa dinamu intra in faliment - 11 februarie lu rotaru i se va respinge contestatia de la ICCJ bucuresti (ca nu mai are judecatoru in spate) cs litera u craiova va pierde ca la domino nume, marca , culori, stema si va platii prejudicii catre FCU, ceea ce inseamna ca, cs litera u o sa aibe soarta lu dinamu... - frf va pierde procesu cu iacov si se va dizolva, caz in care cs litera u va fi desconspiarata si se va vedea cum a fost infiintata ilegal in liga 2(tot sore faliment se va duce)

ray51
ray51  •  26 Decembrie 2020, 09:22

E nu sunt dinamovist. Sunt la distanta si imi pasa de acest club. Nu cred in acesti pacalici spanioli.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează