FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA ŞI GLORIA BISTRIŢA, RETROGRADATE

Cosmin Contra nu are emoţii pentru jucătorii lui Poli: "Fac faţă la orice club din Liga 1"

Cosmin Contra, fostul antrenor al Politehnicii Timişoara
Cosmin Contra, fostul antrenor al Politehnicii Timişoara

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 12:17

Fost antrenor pe Dan Păltinişanu, Cosmin Contra, este de părere că fotbaliştii lui Poli îşi vor găsi foarte repede angajamente la alte echipe, deoarece valoarea le permite să facă faţă la orice club de pe prima scenă a fotbalului românesc.

"Am vorbit cu fotbaliştii Timişoarei şi toţi sînt foarte afectaţi. Nu ştie nimeni ce se va întîmpla cu ei. E o situaţie grea, atît pentru ei, cît şi pentru conducători. E un moment de răscruce, pentru că tot efortul făcut în 7 ani de zile pentru a duce Poli în topul clasmentului a fost năruit.

Jucătorii lui Poli au însă o personalitate puternică şi ar putea face faţă la orice echipă din România. Cred că orice club din Liga 1 îşi doreşte fotbalişti de la Timişoara", a spus Contra la sportro, cu doar o oră înainte să se anunţe decizia CEx în privinţa retrogradării Politehnicii Timişoara.

AZI e ziua deciziei pentru Poli Timişoara!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
tonymontana888
tonymontana888  •  03 Iunie 2011, 00:25

Mitica la puscarie! Tot acolo si cu obezul tupeist de Iancu! Asta e justitie sportiva? Acum dai o hotarare si maine ti se face "mila" si o schimbi cu alta? Suntem o tara bananiera. Cum sa modifici peste noapte un regulament si sa-l aplici retroactiv ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat?!?!? Explicatia e totusi simpla - o mana o spala pe alta, si in plus, se stie ca Chivorchian e finul lui Dragomir... Imi e rusine ca sunt contemporan cu acesti indivizi verosi si nesimtiti. Romani, treziti-va! Spuneti NU acestei mascarade! Timisoara si Bistrita in liga a 3-a, acolo unde le e locul! Sper sa se sesizeze atat opinia publica, ziarele de sport, cat si UEFA, in musamalizarea acestui caz.

herb
herb  •  02 Iunie 2011, 21:38

Facetzi Super Liga Romaniei: Miticii ... Steaua, Dinamo, Rapid, Sportul ...mai avetzi ceva pe acolo ? Plus satelitzii rurali ... Branesti, Chiajna, bagatzi si Snagov, Mogosoaia, Chitila daca avetzi .... si iaca se aduna de un Super 12. Statzi in tzigania voastra cu totzi patronii bazaitori, suporteri civilizatzi, media mincinoasa ..... si totzi ce mai avetzi in fundatura voastra puturoasa numita Bucuresti. Lasati-ne in pace !!!!!!!!!! Timisoara !!!!!!!

jaffa2204
jaffa2204  •  02 Iunie 2011, 20:36

COSMIN CONTRA E DE NATIONALA. CA ANTRENOR MA REFER

Vezi toate comentariile (6)
Comentează