FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1. Cosmin Contra sare la gâtul lui Marius Avram: „A fost un arbitraj șmecheresc!” » Veste uriașă pentru jucători

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 23:46 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 12:31

Dinamo și FC Botoșani au terminat la egalitate, 1-1, în etapa 3-a din Liga 1, iar Cosmin Contra, antrenorul „câinilor”, a criticat arbitrajul lui Marius Avram.

„Nu vreau să vorbesc de arbitraj. Sunt specialiști care să analizeze arbitrajul. Am înțeles că la golul lor s-ar putea să fie ofsaid. Poate am avut și un penalty la Fabbrini. Mi s-a părut un arbitraj șmecheresc! Dar poate a prins o zi mai puțin bună.

S-a văzut o altă față a lui Dinamo. Vreau să felicit jucătorii pentru cum au abordat acest meci. În a doua repriză a existat doar o echipă pe teren. Am dominat și am egalat. Poate nu am avut liniște în ultimii 25 de metri pentru a putea fructifica ocaziile avute. Am văzut o atitudine bună la jucători”, a declarat Cosmin Contra la Look Sport.

S-a văzut calitatea jucătorilor. Nu am văzut achiziții pentru a aduce jucător care nu aduc un plus. S-a văzut valoarea. Știam calitățile lui Borja Valle. El a venit direct din vacanță. În 3 săptămânii sau o lună, când vom ajunge la capacitate maximă, vom arăta mai bine
-  Cosmin Contra

Cosmin Contra: „Toți jucătorii vor avea salariile mărite”

Cosmin Contra a vorbit și despre salariile lui Dinamo și a anunțat că noua conducere va majora contractele jucătorilor.

„Toți jucătorii vor avea salariile mărite. Și cei tineri. Vom face un sistem, cine confirmă va primi salarii mai mari. Lui Sorescu i-am mărit contractul, lui Măgureanu i-am triplat salariul. Vom avea grijă de ei”, a adăugat „Guriță”

În principiu vom mai aduce jucători! Vom analiza meciul și vom mai aduce ce vom avea nevoie, care să aducă un plus de valoare
- Cosmin Contra

VIDEO.  Valeriu Iftime, la GSP LIVE: „Dinamo a avut un gol norocos!”

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Botoșani: 

Florin Prunea is not impressed: „A fost gol de portar, lăsați execuția” + Ce a observat la echipa lui Contra

Dinamo a dat lovitura: „Seamănă cu Wesley, a dat extraordinar, fără boltă! Nu a greșit nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
cry_67
cry_67  •  12 Septembrie 2020, 13:04

Cum este posibil ca pe noi sa ne arbitreze numa iextraterestru lasta de avramel si puiul de dac ijvanel!?!??! Pe mana astora am pierdut puncte importante!!! la mimuta frf si lpf si forumurilor de incompetenti ce conduc acest sport!!!!!!!!! SA VA FIE RUSINE!!!!!!!!!

emil1986
emil1986  •  12 Septembrie 2020, 09:33
Postat de dinamofever pe 12 Septembrie 2020, 09:25

Ditamai ofsaidul, bă! s-a văzut din Bereni!

La creierasul tau, da a fost 'ditamai odsaidul'. Nici daca te uiti de 1.000 de ori nu e clar daca a fost sau nu ofsaid. Decizie buna a asistentului, care a dat credit atacantului.

dinamofever
dinamofever  •  12 Septembrie 2020, 09:25
Postat de orlick pe 12 Septembrie 2020, 08:25

Fabrini trebuia să primească galben pentru simulare. Ofsaid la golul moldovenilor? Nici vorbă! Unghiul din care s-a filmat generează confuzie. Moldovenii mult mai tehnici. In rest, același Contra cu gura mare și gesturi deplasate.

Ditamai ofsaidul, bă! s-a văzut din Bereni!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează