FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, vești mari pentru Dinamo! Cine mai vine la echipă și ce investiții pregătește Cortacero

Cosmin Contra (44 de ani) a făcut analiza transferurilor făcute de Dinamo în această vară. Antrenorul „câinilor” laudă efortul financiar făcut de investitorii spanioli.
Cosmin Contra (44 de ani) a făcut analiza transferurilor făcute de Dinamo în această vară. Antrenorul „câinilor” laudă efortul financiar făcut de investitorii spanioli.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 22:29 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 21:19

Cosmin Contra (44 de ani) a făcut analiza transferurilor făcute de Dinamo în această vară. Antrenorul „câinilor” laudă efortul financiar făcut de investitorii spanioli. 

„Până acum, lucrurile merg destul de bine. Știu că se plătesc salarii destul de bune, nu îi poți atrage în România decât dacă îi ademenești cu un salariu un pic mai mare. Se fac eforturi din partea investitorilor ca echipa să aibă jucători de valoare, în cât mai scurt timp. E clar că obiectivul e intrarea în play-off, după aceste eforturi. E obiectivul meu! Presiunea e pe mine. 

Nu e ușor să faci o echipă să funcționeze așa repede, cu jucători care nu se cunosc între ei. Vor încerca să profităm de această pauză competițională și în cel mai scurt timp sper ca echipa să arate bine”, a declarat Cosmin Contra la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Contra, despre transferurile făcute

„Juan Camara trebuie să ajungă zilele viitoare și să semneze contractul. Cu Guillermo Fernandez Hierro sunt discuții, nu e nimic oficial și sigur, dar sunt discuții. Îi știu pe toți cei aduși, i-am urmărit în ultimul timp, au jucat în a doua divizie. Sunt jucători buni, experimentați, care pot da o altă față echipei. Mai vrem și un portar, să avem concurență la acel nivel. 

Mie îmi place sistemul 4-2-3-1, dar avem calități la jucători prin care putem folosi și alte sisteme. Depinde și cine va mai veni”, a mai spus Contra. 

Contra confirmă GSP: se plătesc toate restanțele

Cosmin Contra confirmă informațiile publicate astăzi pe GSP.ro. Pablo Cortacero a promis plata tuturor salariilor restante din club până la finalul săptămânii viitoare: „Până luni, marți, se vor plăti salariile la zi către toți jucătorii, dar și angajaților din club. Am înțeles că se vor plăti toate datoriile”.

Citește și alte știri de la Dinamo: 

VIDEO Trimis la echipa a doua a lui Dinamo, Neicuțescu petrece pe ritmuri de manele și fără distanțare socială: „Chiar de nu joci la Steaua, Mihaie, ești viața mea”

EXCLUSIV Un atacant cu meciuri în Champions League a ajuns la un acord cu Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
514091889218839
Mihai Buzea  •  06 Septembrie 2020, 13:10

Dar burleanu a semnat? Ce perioada???? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valahu1950
valahu1950  •  06 Septembrie 2020, 08:21
Postat de 1r2d2 pe 06 Septembrie 2020, 02:11

una est sa promiti salarii mari alta este sa le si onorezi ,sa vedem ...

Asa ai patit tu brailene? O viata de tepe.

sparanghelul.pafnutie
sparanghelul.pafnutie  •  06 Septembrie 2020, 08:10
Postat de johnwick pe 06 Septembrie 2020, 01:22

mai ușor cu fake-news-ul, ipocriților

Gigistiii sunt cu unghia adanc infipta in glanda!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează