FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Matei II » Noua achiziție a lui Dinamo are recomandări bune: ”tehnic, știe să țină de minge și are șut precis, stîngaci fiind”

Palici a fost internațional de tineret al Croației, iar apropiații săi susțin că pe cînd avea 20 de ani l-a dorit Bayern Munchen
Palici a fost internațional de tineret al Croației, iar apropiații săi susțin că pe cînd avea 20 de ani l-a dorit Bayern Munchen

Articol de - Publicat joi, 13 august 2015 00:00

Vojnovici l-a prezentat pe cel mai proaspăt transfer al ”cîinilor”, conaționalul său Palici.

Antun Palici a semnat cu Dinamo, marți, iar diseară ar putea debuta pentru "cîini", în confruntarea cu Voluntariul. Mijlocașul ofensiv de 27 de ani a fost recomandat și de referințele lui Alioșa Vojnovici, conaționalul lui Palici.

"A fost în top 3 jucători de excepție cînd avea 20 de ani, la mine în țară. Doar că niște accidentări l-au ținut departe de un mare transfer, așa cum se anunța în Croația. Palici este foarte tehnic. Un fotbalist ofensiv, genul de număr 10. Totuși, vine și în sprijinul apărării, este mereu dispus la efort. Eu vă spun ceea ce știu despre el, am și jucat împreună un sezon la Croatia Sesvete", a comentat Alioșa pentru Gazeta Sporturilor.

Cînd i s-a solicitat să-l compare pe Palici cu un fotbalist, căpitanul roș-albilor a declarat: "Este similar, ca și stil de joc, cu Cosmin Matei de la noi. V-am zis că este tehnic, știe să țină de minge, este stîngaci și are un șut puternic și precis. Poate aduce calitate în jocul ofensiv. Eu cred că va da randament la Dinamo".

Și Rednic este de părere că Palici va fi un transfer bun pentru roș-albi, tocmai de aceea a ținut ca Antun să semneze cu bucureștenii.

2 goluriîn 22 de meciuri a marcat sezonul trecut Palici pentru NK Krka (Slovenia)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
1745flo
1745flo  •  13 August 2015, 16:34

Palici ar face bine sa fie muuult mai bun ca Matei, cel care a ramas doar o eterna promisiune!!

thelegend.
thelegend.  •  13 August 2015, 14:03
Postat de redbuldog pe 13 August 2015, 13:45

Oricum daca a venit sa nu va ganditi ca iar va fi infuzie la echipa...! Probabil are bagajele facute Lazar si d-aia au preferat un jucator de picior stang...

Citeam undeva ca e dorit de beitar ierusalim dar cand am vazut cat ofera aia nu mi-a venit sa cred, clauza de 1 milion, pai daca ii prostim pe israeliti cu 1 milion pai ar trebui sa-l caram pe lazar pana la aeroport, cu banii aia, pe langa mulemo care cica va veni pana la urma, i-as aduce pe ceilalti 2 jucatori anuntati de dinu gheorghe ca vor veni pana luni si anume un fundas central si 1 varf de data asta cu cifre foarte bune.

thelegend.
thelegend.  •  13 August 2015, 14:01

Eu chiar sper sa nu fie ca Matei, un jucator huiduit de mai toti suporterii dinamovisti pentru felul cum joaca, sper ca macar PALID(ICI) asta sa fie accel playmaker cautat ani intregi, sa te vedem la meciuri, FORZZA DINAMO si bateti voluntariu diseara.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează