FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Matei la Viitorul! Pus pe hold de Dinamo, mijlocașul va semna cu echipa lui Gică Hagi

Articol de - Publicat vineri, 23 august 2019 13:40

Cosmin Matei (27 de ani) va semna cu Viitorul, după ce fusese la un pas să semneze cu Dinamo.

Răsturnare de situație în cazul revenirii lui Matei la Dinamo. Transferul în „Ștefan cel Mare” a fost pus în așteptare, pentru că patronul Ionuț Negoiță a fost plecat, iar mijlocașul n-a mai fost dispus să aștepte pentru a purta noi discuții.

Potrivit surselor GSP, antrenorul Dusan Uhrin și-l dorea foarte mult pe Matei la Dinamo. „Câinii” l-au pus însă pe hold pe mijlocaș, iar pe fir a intrat Viitorul. Tentat de posibilitatea de a lucra cu Gică Hagi, Matei n-a mai așteptat negocierile cu Dinamo și a ales să semneze cu constănțenii, deși va primi un salariu sub cel pe care l-ar fi încasat în „Ștefan cel Mare”.

Ajuns la 27 de ani, mijlocașul român a ajuns să aibă o cotă de doar 50.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, cea mai mare cotă atinsă fiind de 2 milioane de euro. 

Matei a jucat ultima dată la Genclerbirligi (Turcia) și a mai evoluat la echipe precum NK Istra (Croația), Atromitos (Grecia), Astra, FCSB și Farul. 

De la Dinamo a plecat în anul 2016, la Atromitos, iar de atunci a jucat numai în străinătate. 

VEZI ȘI:

GSP LIVE / Cristi Bobar, dezvăluiri despre un fost jucător de la Dinamo: „Pierdea mulți bani la jocurile de noroc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
jony1973
jony1973  •  23 August 2019, 21:11

Nicio paguba pentru Dinamo: era unul din jucatorii care nu jucau nimic la meciurile cu FCSB si trebuia sa jucam in 10 oameni inca din minutul 1. Dupa plecarea lui, a lui Balgradean, Dragos Grigore, etc. a fost mult mai greu pentru FCSB la meciurile cu Dinamo.

pain89
pain89  •  23 August 2019, 18:22

nu cred ca are nevoie hagi de el ca are multi mijlocasi centrali care isi asteapta sansa si nu prea o primesc dulca sau tarcoveanu, sau poate l-a adus ca mai vinde un houri sau pe ciobanu?

idi53
idi53  •  23 August 2019, 18:09

Nicio paguba!Nu stiau cum sa scape de el acum cativa ani ,l-au dat pe bani de nimic!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează