FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Moți, mesaj special la 37 de ani: „Hai să vă povestesc ceva: Eram la București și jucam pe Arena Națională cu echipa fără nume”

Cosmin Moți, mesaj special la 37 de ani: „Hai să vă povestesc ceva: Eram la București și jucam pe Arena Națională cu echipa fără nume”
Cosmin Moți, mesaj special la 37 de ani: „Hai să vă povestesc ceva: Eram la București și jucam pe Arena Națională cu echipa fără nume”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 21:08

Cosmin Moți a împlinit azi 37 de ani și a fost sărbătorit de fanii lui Dinamo.

Fostul fundaș, acum în conducerea lui Ludogoreț, le-a transmis un mesaj special „câinilor”, publicat de pagina fanilor din Peluza Cătălin Hîldan, în care a făcut referire la salvarea clubului, dar și la meciul bulgarilor cu FCSB, din 2014.

Mai rău NU există! Dinamo pierde și cu Clinceni, „lanterna roșie” fără antrenor » Clasamentul ACUM
Clinceni - Dinamo 1-0
Mai rău NU există! Dinamo pierde și cu Clinceni, „lanterna roșie” fără antrenor » Clasamentul ACUM

„Câinilor, vă mulțumesc mult! Nu m-ați uitat nici anul ăsta, cum nici eu nu vă uit pe voi. Voi și Dinamo sunteți FAMILIA mea. Suferim toți pentru situația echipei, dar nu vreau să vă văd abătuți și descurajați. Suntem CÂINI și trebuie să luptăm până la capăt. 

Hai să vă povestesc ceva: Eram la București și jucam pe Arena Națională cu echipa fără nume. Cetățenii din tribune m-au înjurat încă de la încălzire. Când au dat gol, în loc să se bucure, ei mă înjurau pe mine. Am tăcut și mi-am văzut de treabă. În retur, în Bulgaria, am înscris noi și am mers în prelungiri. 

Portarul nostru a fost eliminat și schimbările erau deja epuizate. Atunci mi-am amintit că sunt CÂINE și că trebuie să lupt până când mor cu ei de gât. Am luat mănușile portarului și le-am spus colegilor să nu aibă nicio teamă. S-a ajuns la loviturile de departajare. Nu era locul meu acolo. Am închis ochii să mă concentrez câteva secunde. Am strâns pumnii. Atunci mi-a sunat în urechi strigătul vostru ”PÂNĂ LA MOARTE, EȘTI CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!”.

Mai departe știți povestea. Am apărat și m-am urcat pe garduri, imaginându-mi că voi toți sunteți acolo. Acum Dinamo pare la pământ, dar voi sunteți CÂINI și lupta voastră se încheie doar atunci când se termină viața. E un moment greu. Dinamo e jos de tot. Dar voi nu aveți voie să vă opriți. Eu iau bilete la fiecare meci și sunt mândru că am cardul DDB. Haideți toți! PÂNĂ LA MOARTE! Faceți-mi cinste cu asta!”.

Confuzie la Dinamo » Iuliu Mureșan îl contrazice indirect pe Zăvăleanu: „Pleacă 4-5 jucători, dar vin alții”

La Dinamo, situația rămâne complicată. Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, anunță că 4-5 jucători vor părăsi clubul în iarnă, pentru a le face loc altora. Astfel, vestiarul echipei, care cuprinde în prezent 32 de nume, ar rămâne aglomerat. 

În urmă cu aproximativ o săptămână, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, declara că „suntem într-o schemă extinsă de jucători, urmează ca în iarnă se se ia decizii de natură sportivă și să oprim o listă de 25 de jucători”. Semn că Dinamo va renunța la cel puțin 7 jucători.

Astăzi, administratorul special Iuliu Mureșan a afirmat că „4-5 jucători” vor pleca, pentru a le face loc altora. Declarațiile celor doi oficiali dinamoviști sunt astfel contradictorii, întrucât în varianta vehiculată de Mureșan, numărul de jucători din lot ar rămâne mai mare de 25, iar povara financiară nu ar fi ușurată.

Iuliu Mureșan, chestionat direct la GSP Live: „Va fi demis Mircea Rednic dacă Dinamo nu câștigă cu Academica Clinceni?” » Răspunsul oficialului dinamovist
DINAMO
Iuliu Mureșan, chestionat direct la GSP Live: „Va fi demis Mircea Rednic dacă Dinamo nu câștigă cu Academica Clinceni?” » Răspunsul oficialului dinamovist

Iuliu Mureșan: „Probabil renunțăm la 4-5 jucători” 

„Știm niște jucători care vor pleca, acum avem prea mulți jucători, am depășit puțin fondul de salarii. Nu vom putea aduce jucători decât pe măsură ce vor pleca alții. Probabil renunțăm la 4-5 jucători, printre ei și jucători aduși recent. Se va face o analiză pe fiecare post și în funcție de ce rezultă, renunțăm la unii și aducem alții mai buni”, a spus Mureșan la GSP Live. 

Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Țîră, Alin Dudea și Neicuțescu s-ar putea număra printre jucătorii care vor fi puși pe liber de Dinamo în iarnă, întrucât ei nu sunt pe placul lui Rednic.

Toți jucătorii transferați de Dinamo în acest sezon, adică după intrarea în insolvență, au o clauză conform căreia clubul se poate despărți de ei la începutul lui 2022. Excepția: Cătălin Itu, întrucât el este doar împrumutat de la CFR Cluj.

Următorul meci pentru Dinamo va avea loc chiar în această seară, cu Academica Clinceni. Iuliu Mureșan a declarat că „nu concepem alt rezultat decât victoria”.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Rednic anunță o colaborare între Dinamo și Mircea Lucescu: „Așa o să fie”

O salvează Rednic pe Dinamo? Cum arată scenariul favorabil pentru „câini”+ ce spun calculele hârtiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
ortega
ortega  •  04 Decembrie 2021, 22:04
Postat de Virgil Popa pe 04 Decembrie 2021, 08:13

Dl. Moți a pierdut ocazia de a tăcea ! Acest "derapaj" infantil, constând în folosirea sintagmei "echipa fără nume", îl califică pe acest domn. Dacă tăcea, filosof rămânea ! Dacă stimabilul vorbește așa din postura de dinamovist devotat, e cu atât mai penibil, având în vedere situația actuală a respectivei echipe... Dacă însă, are o abordare din perspectivă istorică, e și mai penibil, fiindcă dl. Moți știe cu siguranță că echipa pe care vrea s-o persifleze, are un nume și încă ce nume ! Numai că, dl. fotbalist în cauză, s-a gândit că ar fi timpul să se alinte un pic... De gust îndoielnic !

VEZI CĂ GREȘEȘTI UN PIC . La vremea aia când juca turma , pe tabelă era afișat FC Gazde ... că numele era în litigiu și nu aveau voie să folosească Steaua ... Așa că era , și este echipa fări nume , fără istorie , fără suporteri , fără ... nimic . Doar cu niște pușcăriași grobieni aciuați pe lângă *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

461557705313776
Sebastian Popa  •  04 Decembrie 2021, 21:20
Postat de kyil pe 04 Decembrie 2021, 12:10

Clone visezi? Moti si Dennis serban,cei mai buni romani impotriva echipelor romanesti. Stiu,scuze ,nu poti asimila ironia fina,clar habar nu ai de un valencia steaua ... ramai la tik tok,clone ,jigniri si matineu. Dd(in)b

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visitor1
visitor1  •  04 Decembrie 2021, 17:13

Ne intereseaza parerile sportivilor, *** sper sa nu il vad pe *** asta la tv "analizind" faze

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează