FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 3-2

Costel Enache nu e supărat şi respectă Dinamo: "N-am jucat cu oricine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 aprilie 2012 23:41

Ceahlăul a fost învinsă de Dinamo în Ştefan cel Mare, 2-3, dar a marcat cele două goluri pe final şi le-a dat emoţii "cîinilor". Costel Enache nu e supărat după o înfrîngere în faţa noului lider al Ligii 1

"Nu sînt supărat, nu am jucat cu oricine. Dar cred că puteam mai mult. A fost o nesincronizare şi am primit gol. Trebuie să trecem repede peste greşeală şi să o corectăm.

Am încercat să revenim în joc, am dominat teritorial pe final, dar n-am reuşit să egalăm. Noi jucăm întotdeauna la victorie, doar nu dacă marcăm, le spun jucătorilor să primim un gol", a declarat Costel Enache la Digi Sport Special.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
biancorossi
biancorossi  •  23 Aprilie 2012, 04:52
Postat de bandoleros pe 23 Aprilie 2012, 00:14

ba ordinarule! poate jucati la voctorie dar nu cu dinamo! in minutul 10 faceai semne jucatorilor sa joace "calm"! ordinarule!

normal, stia ca daca se avanta aia ii fac praf cainii. asa a si fost. pacat de rahaturile de ultime 6 minute. ceahlaul numerita nicimacar golul de onoare. sunt de divizia B.

ionut.07
ionut.07  •  23 Aprilie 2012, 01:18

Dorinel Munteanu a fost suparat? Walter a fost suparat? Norocul unei echipe in 2-3 meciuri in Europa nu inseamna valoare. Singurul an in care Steaua a avut performanta in Europa, este 2006. In rest, doar rezultate notabile, inregistrate nu numai de Steaua. Si de Dinamo, si de Rapid. Adevaratele performante sunt cele alre Urziceniului si Vasluiului. Cat despre meciurile necurate de care a avut parte Steaua sezonul asta, 80%din suporteri au sesizat asta, numai voi nu. Singurul lucru bun pentru suporterii stelisti este show-ul mediatic in care se afla. Ar trebui sa aduca ofrande lui Becali si GSP-ului, slugile lui de-altfel.

nubreed
nubreed  •  23 Aprilie 2012, 00:39

@ nightought Croncanitoarea are mult mai multa logica decat tine . A enumarat 3 meciuri ? Nu cumva alea 3 meciuri se joaca tur - retur ? Astea inseamna 18 puncte primite cadou de Dinamo . Stiu ca e greu cu ganditu atunci cand ai capu gol . Dinamo de cativa ani primeste toate punctele de la Ceahlaul , Sportul , Gaz Metan si alte echipe "prietenoase" . Echipe care in meciurile cu restu candidatelor la titlu joaca altfel ;) Degeaba iti lauzi echipa daca nu este pe merit . Si aici "croncanitoarea" spune iarasi bine : in Europa se vede adevarata voastra valoare , cand sunteti eliminati de orice echipa cat de cat solida.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează