FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI SF. GHEORGHE 2-2

Costel Enache sare în apărarea elevilor săi: "Către mine orice, dar lăsați jucătorii în pace!"

Costel Enache
Costel Enache

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 20:13

Costel Enache, 45 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, le cere fanilor să nu pună presiune suplimentară pe jucători.

...despre remiza cu Sepsi, la Look TV: "A fost un joc plin de adrenalină. L-am controlat la început, în mintea mea nu s-a pus niciodată problema să fim conduși și să egalăm la ultima acțiune. A fost o săptămână dificilă pentru noi. Nu am ce să îi reproșez lui Plămadă pentru eliminare și nici arbitrului pentru decizie. A fost o fază evidentă"

...despre fanii care i-au cerut demisia: "Am mai trăit lucruri de genul ăsta. Nu-i foarte confortabil. Vreau ca toată lumea să arunce presiunea pe mine. Deci, către mine orice, dar jucătorii să fie lăsați în pace!

Mesajul meu este clar, nu știu cât de multe am făcut sau cât de mult încurc un proces de formare a unei echipe la Botoșani, dar clubul trebuie să meargă mai departe, să rămână al oamenilor frumoși de aici. Merită o mulțime de lucruri bune".

VEZI ȘI:

Etapa a 6-a din play-off

Etapa a 6-a din play-out

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
116530435479785
Anca Toma  •  24 Aprilie 2018, 07:58

Domnu Enache pari om serios.Inca la Botosani suporterii se manifesta civilizat,chiar daca nu toti.Pe la alte cluburi jucatorii sunt fluierati dupa 4-5 meciuri nereusite,la Botosani sunt vreo 5 luni de cand nu se joaca.Sa nu uitam ca la altii la fel se schimba si antrenorii tot dupa 4-5 meciuri nereusite ori d-ta ti s-a dat credit pana la sfarsitul campionatului desi s-a ratat play-off dintr-o super prostie .Erati pe locul 5 aveati doua meciuri acasa cu ultima si penultima clasata plus doua deplasari la echip[e clasate sub FCBT

merace
merace  •  23 Aprilie 2018, 21:46

In play-out conteaza doar sa nu retrogradezi. Daca ai puncte destule, mai vinzi cui ii trebuie, dar nu te poti lauda ca mai lupti pentru un titlu sau o calificare...

sala_dalles
sala_dalles  •  23 Aprilie 2018, 21:07

Profita Dinamo care se apropie cu pasi uriasi de titlul de campioana play out !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează