FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Costel Gâlcă a fost ofertat de două ori de Dinamo: „E un brand mare, tentant”

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB
Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 18:43 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 10:35

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB, a explicat că Dinamo i-a dat târcoale imediat după plecarea de la echipa lui Becali. 

„Eu sunt stelist. De mic am fost stelist. Am avut ofertă de la Dinamo când eram antrenor. După ce am plecat de la FCSB, la ceva timp. Doar au testat piața. Le-am spus „nu”. M-am întrebat de vreo două ori. Pentru toți e tentantă Dinamo, e o echipă mare, un brand mare”, a explicat Costel Gâlcă la playsport

Costel Gâlcă: „Eu la FCSB nu mai antrenez niciodată”

N-aș mai accepta o altă ofertă de la FCSB. Este imposibil! Imposibil atât pentru mine, cât și pentru ei. Avem concepții diferite despre tot, fotbal, chiar și viață. Eu nu am fost apreciat acolo! Nu am fost apreciat și am plecat! Atunci s-a ratat o calificare în Champions League, cu Ludogoreț. 

Eu nu m-am simțit apreciat acolo. Atunci am decis că e mai bine să plec. Pentru mine nu sunt chiar așa de importanți banii. La FCSB câștigam mai puțin decât la Vejle, pentru că atunci veneam de la o echipă de juniori. Dar pe mine nu m-a interesat salariul, m-a interesat să am continuitate, să pot să muncesc.

- Costel Gâlcă pentru GSP.ro

Gigi nu vorbea cu mine. Când am discutat, ne-am spus ce-am avut de spus și rămâne între noi. Eu am fost destul de clar la momentul acela. Nu mă suna direct, îl avea pe Mache și vorbea cu el. Era ceva normal, eu știam că lui o să-i spună. Mache îmi spunea mie, îmi transmite și atât. Nu făceam ce zicea el... Au fost situații și în care să se potrivească. Fiecare își asumă toate acțiunile pe care le face și deciziile pe care le ia.

- Costel Gâlcă pentru GSP.ro

68 de selecțiia strâns Costel Gâlcă la echipa națională, cu care a evoluat la două Mondiale (1994, 1998) și două Europene (1996, 2000)

10 sezoanea evoluat Gâlcă în Spania, în perioada 1996-2006, la Mallorca, Espanyol, Villarreal, Zaragoza și Almeria

Cum a răspuns Costel Gâlcă după ce MM Stoica l-a comparat cu Dinu Todoran: „Nu știu de caracter”

EXCLUSIV Sepsi, două refuzuri într-o zi! Au picat negocierile cu Gâlcă și Boloni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează