FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a răspuns Costel Gâlcă după ce MM Stoica l-a comparat cu Dinu Todoran: „Nu știu de caracter”

Costel Gâlcă +21   FOTO
Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 12:04 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 13:21

Costel Gâlcă (49 de ani), ultimul antrenor care a cucerit titlul alături de FCSB, a fost comparat de Mihai Stoica, managerul general al clubului, cu Dinu Todoran, noul tehnician al vicecampioanei.

„Sunt multe similitudini între ei. Au preluat echipa la aceeași vârstă. Și până la 42 de ani, nici Costel nu mai antrenase pe nimeni la nivel de seniori. Dinu chiar a avut mai multe experiențe la nivel de seniori”, a spus MM Stoica în cadrul conferinței de presă care a marcat prima întâlnire a lui Todoran cu jurnaliștii. 

FCSB. Costel Gâlcă, despre comparația cu Dinu Todoran: „Nu știu dacă avem același caracter”

Întrebat cum percepe comparația oficialului de la FCSB, Gâlcă a oferit un răspuns succint: „Pe Dinu Todoran nu îl cunosc foarte bine, dar sper să aibă succes. Îi doresc succes. Nu știu dacă avem același caracter”. 

Nu aveam o experiență extraordinară când am venit la FCSB, dar am avut una extraordinară ca fotbalist, am fost în vestiare importante.

- Costel Gâlcă

+17 FOTO

Costel Gâlcă: „Gigi Becali nu mă suna direct, îl avea pe Mache”

Costel Gâlcă a reușit "tripla" cu FCSB în 2015, câștigând titlul de campion, Cupa României și Cupa Ligii, dar spune că nu s-ar mai întoarce niciodată la echipa lui Gigi Becali, chiar dacă vrea să revină să antreneze în România.

„N-aș mai accepta o altă ofertă de la FCSB. Este imposibil! Imposibil atât pentru mine, cât și pentru ei. Avem concepții diferite față de tot, fotbal și chiar și viață. Cubul a avut de câștigat în perioada în care am fost antrenor la FCSB. Dar eu nu am fost apreciat acolo! Nu am fost apreciat și am plecat!

Gigi nu vorbea cu mine. Când am discutat, ne-am spus ce-am avut de spus și rămâne între noi. Eu am fost destul de clar la momentul acela. Nu mă suna direct, îl avea pe Mache și vorbea cu el. 

Era ceva normal, eu știam că lui o să-i spună. Mache îmi spunea mie, îmi transmitea și atât. Nu făceam ce zicea el... Au fost situații și în care să se potrivească. Fiecare își asumă toate acțiunile pe care le face și deciziile pe care le ia”, a povestit Gâlcă la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

VIDEO. Dinu Todoran a dezvăluit filosofia sa de antrenor

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Todoran și MM explică de ce are nevoie FCSB pentru titlu: „Dacă s-ar regla astea, atunci am avea șanse foarte mari”

Laude exacerbate pentru Dinu Todoran, antrenorul cu 14% victorii în carieră: „Super băiat, știe să facă performanță!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  15 Iulie 2021, 15:12

De unde sa stie MM de calitatile de antrenor ale lui Galca atata timp cat in toata acea perioada a fost la puscarie ?? Asta a fost si norocul lui Galca, cu “inteligentul” de MM si cu “ciobanul national” la “mititica”, acesta a putut pregati in liniste echipa care a castigat in acel an tot ce se putea castiga pe olan intern !! Dupa iesirea celor doi de la “facultate”…..a urmat dezastrul !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează