FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Todoran și MM explică de ce are nevoie FCSB pentru titlu: „Dacă s-ar regla astea, atunci am avea șanse foarte mari”

Mihai Stoica și Dinu Todoran explică de ce FCSB a pierdut titlul // FOTO: Cristi Preda +21   FOTO
Mihai Stoica și Dinu Todoran explică de ce FCSB a pierdut titlul // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 12:16 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 18:30

Dinu Todoran și Mihai Stoica au vorbit într-o conferință de presă despre situația de la FCSB înaintea startului noului sezon al Ligii 1. Cei doi au oferit cauzele pentru care s-a pierdut titlul anul trecut.

  • FC Botoșani - FCSB se joacă joi, 15 iulie, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport

Noul antrenor al roș-albaștrilor și managerul general al echipei s-au pus de acord asupra factorilor care au influențat lupta cu CFR Cluj: accidentările numeroase din lot, cazurile de coronavirus și greșelile de arbitraj.

VIDEO Dinu Todoran: „Cred că anul acesta vom câștiga campionatul”

„Mă bucur că am venit la Steaua. Tot timpul aici se vrea performanță. E început de campionat, după o perioadă grea. Jucătorii au răspuns foarte bine, sunt mulțumit de ei.

Nea Gigi mi-a zis ce dorește și trebuie să îndeplinim. Vrea să câștige campionatul. Ne dorim cu toții să câștigăm titlul. Având în vedere lotul, anul acesta cred că vom câștiga campionatul. Dar nu e ușor. Sunt echipe puternice și vom vedea ce se va întâmpla.

Sper ca anul acesta să nu mai avem probleme cu accidentările și cu pandemia. De aceea am pierdut campionatul anul trecut. Și au fost și greșeli de arbitraj.

Am cei mai buni jucători din România în fiecare compartiment. Și avem un grup foarte bun. Jucătorii sunt foarte talentați, sunt tineri care în viitor își vor spune cuvântul în fotbalul românesc. Mă bucur că am acest grup. Dar MM mi-a explicat totul despre fiecare și asta a fost un ajutor”, a spus Dinu Todoran.

Liga 1 începe cu un meci care ridică semne de întrebare » 5 informații înainte de FC Botoșani – FCSB
FC BOTOȘANI - FCSB
Liga 1 începe cu un meci care ridică semne de întrebare » 5 informații înainte de FC Botoșani – FCSB

VIDEO Mihai Stoica: „Dacă se va continua așa, nu vom avea nicio șansă”

Ulterior, după ce Dinu Todoran a plecat din conferință pentru a conduce antrenamentul, MM Stoica a vorbit și el despre problemele din sezonul trecut,

„La momentul ăsta arătăm bine, Problema e că, dacă intervin accidentări, ca anul trecut, forța noastră scade. Deja îl avem pe Olaru accidentat, care nu va merge la Botoșani. Doar nouă ni se poate întâmpla ca un jucător să se accidenteze într-un amical. Sper să nu mai avem probleme cu accidentările. Sper să nu mai avem probleme imense din cauza arbitrajelor, să zic, defavorabile.

Meciul de pomină cu CFR, să presupunem că s-ar fi încheiat cu victoria noastră. Nu s-a dat penalty la hențul lui Camora și s-a dictat penalty pentru CFR la un atac normal al lui Miron. Cu Viitorul, la 0-0, am avut penalty clar la hențul lui Dussaut nici n-a fost penalty la intervenția asupra Mățan. Cu Craiova am avut penalty la faultul lui Bancu la Niță. Am fi avut alte șanse la titlu.

Toate meciurile astea au fost arbitrate de un singur cavaler al fluierului, Kovacs Istvan. Așteptăm VAR-ul. Cred că acolo va fi mai greu, chiar dacă sunt unii ca Sterling, care reușesc să înșele vigilența. 

Dacă se va continua în direcția asta, noi nu vom avea nicio șansă. Dacă s-ar regla astea, atunci am avea șanse foarte mari.

Și încă o problemă foarte importantă. Sper să nu mai fim alungați din orașul pe care-l reprezentăm”, a spus și oficialul roș-albaștrilor.

VIDEO FCSB, antrenamente tari înainte de noul sezon din Liga 1:

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi tot inventează! Cum va arăta FCSB, după ce Becali a schimbat posturile jucătorilor

Mihai Stoica, mesaj clar în conferință: „Nu ne mai alungați! Este jenant și strigător la cer să continuăm cu acest nonsens”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  15 Iulie 2021, 16:46

Asa e, clona din *** ar fi trebuit sa iasa campioana an de an daca nu o ”furau” arbitrii (ciudat ca de regula la final de cariera arbitrii se retrag tocmai la clona fc fcsb), mai ales ca gigistii au cel mai bun antrenor (ciobanul infractor Jiji), cei mai buni jucatori (*** care nu vor ajunge niciodata la un club serios) si nimeni altcineva nu a avut problema cu coronavirusul (de parca Cfr sau Craiova nu ar fi avut bolnavi). Scuze de Arici Pogonici care tin cel mult la subnutritii mental care stau la *** in fata palatului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dexter
dexter  •  14 Iulie 2021, 18:52
Postat de fakeprofile pe 14 Iulie 2021, 15:55

Si in al 2-th rand? lasand deoparte ideea de bataie de joc, foarte comuna unor persoane frustrate ca tine...

Sunt frustrat fiindca România e plina de agramati ca tine.

fakeprofile
fakeprofile  •  14 Iulie 2021, 15:55
Postat de dexter pe 14 Iulie 2021, 14:24

Tu trebuie sa fii cenzurat fiindca iti bati joc de limba româna, asta in primul rand!

Si in al 2-th rand? lasand deoparte ideea de bataie de joc, foarte comuna unor persoane frustrate ca tine...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează