FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Costel Gâlcă a pierdut un titular important pentru jocul cu FC Braşov, iar alţi cinci jucători riscă să nu joace în meciurile următoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 23:00

Costel Gâlcă are din nou probleme cu fundaşul, care aproape sigur nu va putea fi folosit în meciul de azi, cu FC Braşov, din cauza selecţionării lui la naţionala Insulelelor Capului Verde.

Fernando Varela a disputat cu reprezentativa ţării sale două jocuri în Cupa Naţiunilor Africii, iar ultimul a fost miercuri seară, în Zambia, unde Varela şi compania au pierdut cu 1-0. Pînă ieri însă, Varela nu ajunsese înapoi în România şi era aşteptat să o facă aseară tîrziu.

Tocmai de aceea, el va fi menajat diseară, mai ales că săptămîna viitoare, la Aalborg, Gâlcă nu va putea conta pe celălalt stoper, Lukasz Szukala fiind suspendat.

5 în pericol de suspendare
În meciul de diseară, cu FC Braşov, Steaua are nu mai puţin de 5 fotbalişti la distanţă de un cartonaş galben de suspendare în jocul din etapa viitoare, deplasarea de la Botoşani.

Papp, Breeveld, Tănase, Prepeliţă şi Sînmărtean au cîte 3 avertismente încasate pînă acum şi dacă vor mai primi unul şi în confruntarea cu "stegarii", nu vor putea fi folosiţi în penultima etapă a turului.

Pe lîngă aceştia, Gâlcă nu va putea conta, cu siguranţă, în toate meciurile pînă la finalul lui 2014, pe Rusescu şi pe Gabi Iancu, accidentaţi.

642186-steaua-brasov.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mvradulescu
mvradulescu  •  22 Noiembrie 2014, 20:42
Postat de cristid. pe 22 Noiembrie 2014, 15:08

In mod normal ar fi meci de 1 solist. Sa vedem totusi daca se resimte oboseala jucatorilor de la loturile nationale. PS: multumim LPF ca ati suspendat din nou stadionul...pentru asa zise scandari rasiste. Dupa ce ca vin cateva mii de suporteri la meciuri, ii goniti si pe aia. Bravo, bravo, la mai mare.

Find perioadă de post, s-or fi gândit "onorabilii" că suporterii or fi deja epuizați și nu ar mai fi cazul să-și irosească energia făcând "galerie" propriei echipe ... Se preconizează ca următoarele meciuri să se desfășoare într-o sală de lectură închisă pentru data respectivă ! Dar în "loja de onoare" va fi invitat să ia loc dl. Mureșan ...

cristid.
cristid.  •  22 Noiembrie 2014, 15:08

In mod normal ar fi meci de 1 solist. Sa vedem totusi daca se resimte oboseala jucatorilor de la loturile nationale. PS: multumim LPF ca ati suspendat din nou stadionul...pentru asa zise scandari rasiste. Dupa ce ca vin cateva mii de suporteri la meciuri, ii goniti si pe aia. Bravo, bravo, la mai mare.

fcd18
fcd18  •  22 Noiembrie 2014, 11:10

Toţi cei care au comentat anterior sunt handicapaţi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează