FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ OFICIALĂ

EXCLUSIV Ultimele detalii despre revenirea lui Gâlcă în Liga 1 » Oferta oficială trimisă azi + pretenția care nu e pe placul clubului

Costel Gâlcă (49 de ani) este aproape de revenirea în Liga 1 // FOTO: Imago
Costel Gâlcă (49 de ani) este aproape de revenirea în Liga 1 // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2021 12:06 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 16:36

Costel Gâlcă (49 de ani) este aproape de revenirea în Liga 1, fiind dorit de Sepsi.

După ce s-a despărțit de Leo Grozavu, Sepsi s-a orientat către Costel Gâlcă, liber de contract.  Discuțiile dintre cele două părți au avansat rapid, iar clubul din Sf. Gheorghe a trimis azi, la prânz, oferta oficială către tehnician.

Sepsi, ofertă oficială pentru Gâlcă

Conducerea i-a prezentat oferta lui Gâlcă și așteaptă un răspuns din partea acestuia. 

Însă, în acest moment, antrenorul are o pretenție care nu este pe placul șefilor clubului. Gâlcă vrea să aibă în staff cinci colaboratori, în timp ce Sepsi e de acord doar cu trei dintre ei.

Costel Gâlcă ar vrea să vină la Sepsi cu: Johann Sandahl (antrenor secund), Dumitru Uzunea (antrenor secund), Ciprian Pruna (preparator), Valentin Covaciu (antrenor de portari) și Morten Bisgaard (analist video).

Fost campion cu FCSB în 2015, Gâlcă este liber de contract din iunie 2021, când a plecat de la danezii de la Vejle. Acesta a mai antrenat la Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al Taawoun și Al Fayha.

Costel Gâlcă, staff uriaș la FCSB

În sezonul 2014-2015, în care a antrenat la FCSB, Gâlcă a avut lângă el 11 colaboratori.

Nicolae Dică, variantă de rezervă pentru Sepsi

Dacă negocierile cu Gâlcă vor cădea, cei de la Sepsi se vor orienta către Nicolae Dică (41 de ani). Actual antrenor secund la naționala României, Dică a fost antrenor principal la FC Argeș și antrenor secund și principal la FCSB.

VIDEO Costel Gâlcă, momentul adevărului: „Nu m-am simțit valoros și apreciat la FCSB! Becali suna, dar nu făceam ce-mi cerea”

Citește și: 

Un nou caz Șumudică în fotbalul românesc » Bodyguarzii nu îl lasă pe Ilie Stan la antrenament!

3 fotbaliști de la FCSB depistați pozitiv cu COVID-19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  05 Octombrie 2021, 19:33
Postat de dora pe 05 Octombrie 2021, 13:25

Acela este staff-ul pe care l-a avut la FCSB, cu multi ani in urma. Daca citesti bine. Toate echipele serioase - asa cum pretinde ca este si Sepsi - au un staff numeros. Sa iti zic cate ”ajutoare” are Dan Petrescu la Cluj - conform siteului lpf - 11 sunt. Nu iti spun cine sunt si cu ce se ocupă. Nu imi pierd vremea cu tine !!!

Chiar sa nu iti pierzi vremea deloc! Pt lunga si pe-a doua nu iti trebuia atata staf. Ajung 5 gura casca din astia de la noi. 11 sunt deja cam multi! Ahhh daca nivelul lor de competenta chiar exista... dar deja vorbim filme! In caz ca nu ai inteles prin adaugarea acestor comentarii noi nu schimbam nimic. Ne dam cu presupusul si maxim aflam daca si altii vad lucrurile intr un anumit fel. Tie iti recomand o vizita la oftalmolog ca se pare ca nu vezi padurea de copaci.Salve

gazistu
gazistu  •  05 Octombrie 2021, 17:23

f bine Pepsi, nu acceptati sa platiti atatia trantori pt Galca, duca-se unde vrea el...numa *** are asa pretentii si asa staff, cu 2-3 secunzi, cu analisti video, cu analisti tehnici tot toate *** ...va felicit ca nu acceptati sa platiti 3-4 salarii , degeaba

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  05 Octombrie 2021, 15:50

Staful majoritatii antrenorilor romani sunt sifoanele din vestiar,paharnicii si cumetrii! Ce o tot frecam cu comparatii cu Guardiola si cu fotbalul mare! Ajutor de helper si mana stanga a lu'mana dreapta! ))) O adunatura de semi *** in marea lor majoritate care au licenta pro zic ei. Galca e um tip serios si ma mira ca nu isi cauta altceva in afara. Sa ajungi in cloaca asta e penibil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează