FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

De ce CCA nu a făcut instructajul VAR la Ploiești » Comunicatul celor de la Petrolul

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 15:34 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 16:09

Petrolul a ținut să clarifice motivul pentru care Alexandru Deaconu, șeful proiectului VAR în România, nu a fost la Ploiești pentru a le face instructajul „lupilor galbeni” înainte de prima etapă.

Budescu, întors din drumul către Petrolul? Clubul din Liga 1 anunță: „Are oferta noastră pe masă!”
TRANSFER
Budescu, întors din drumul către Petrolul? Clubul din Liga 1 anunță: „Are oferta noastră pe masă!”

Președintele Petrolului, Costel Lazăr, a transmis că motivul pentru care Deaconu nu a mai ajuns la Ploiești este faptul că echipa a avut un program încărcat și nu a putut stabili o dată de întâlnire.

„A existat o solicitare din partea domnului Alexandru Deaconu, manager de proiect VAR în România, către conducerea clubului pentru stabilirea unei întâlniri în care jucătorilor și staff-ului tehnic să li se prezinte noutățile apărute în contextul folosirii tehnologiei VAR. 

Însă, date fiind unele schimbări survenite în ciclul de pregătire săptămânal al echipei și, în același timp, din cauza unui scurt-circuit de comunicare, pe care îl recunoaștem și ni-l asumăm, existent între conducerea clubului și staff-ul tehnic pe marginea acestui subiect, s-a omis perfectarea acestei întâlniri înainte de primul joc oficial al noului sezon. 

Salutăm introducerea sistemului VAR în România, un lucru cât se poate de benefic și care, fără doar și poate, va contribui la creșterea nivelului fotbalului românesc”, a declarat Costel Lazăr pentru site-ul clubului.

Lipsa instruirii cu VAR l-a făcut pe Tamaș să răbufnească degeaba la finalul meciului Petrolul - Voluntari

Gabi Tamaș a fost cel care a greșit decisiv în favoarea ilfovenilor. În minutul 88, acesta l-a lovit cu cotul pe Igor Armaș și a provocat o lovitură de la 11 metri. Fundașul central a protestat vehement pe gazon și a continuat tirada în timpul interviurilor.

„Ce să vă zic? A fost un duel în careu, iar arbitrul a decis că VAR-ul i-a dat semne şi a fluierat lovitură de pedeapsă. Întrebarea mea este de ce nu s-a dus să vadă faza, aşa cum s-a întâmplat la golul anulat. Trebuia să meargă să se uite cu ochii lui şi să ia apoi decizia”, a spus Tamaș.

Fostul arbitru Marius Avram a explicat apoi de ce arbitrul nu s-a dus să revadă faza, lucru pe care Tamaș l-ar fi știut dacă instructajul avea loc: „Găman nu se duce să vadă pentru că cei din cabină au urmărit reluările și nu au găsit evidența că Găman a greșit. În cazul acesta, e normal să nu îl cheme să revadă faza”

VIDEO Gabriel Tamaș, supărat după înfrângerea Petrolului cu FC Voluntari, scor 0-1: „De ce nu s-a dus să vadă faza, aşa cum s-a întâmplat la golul anulat?”

Citește alte știri din Liga 1:

Rivaldinho, cale liberă spre Craiova » Brazilianul și-a reziliat contractul cu Cracovia și este așteptat să semneze cu oltenii
CSU CRAIOVA
Rivaldinho, cale liberă spre Craiova » Brazilianul și-a reziliat contractul cu Cracovia și este așteptat să semneze cu oltenii
Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Tănase: „Cel mai bun băiat din toată echipa. Cum să mă supăr pe el?”
FCSB
Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Tănase: „Cel mai bun băiat din toată echipa. Cum să mă supăr pe el?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Marba1948
Marba1948  •  22 Iulie 2022, 07:38

Adevarul e ca acel asa-zis cot nu s-a vazut in reluarile TV! Nu exista nici macar o poza la GSP cu cotul ala (cum au pus mereu la alte faze din alte meciuri)! Deci trebuie sa-i credem pe cuvant pe cei din VAR (care au spus aiurea ca a fost ofsaid la golul anulat al Petrolului). De ce nu putem vedea si noi ce au vazut ei?

abavati
abavati  •  21 Iulie 2022, 19:58

ia intrebati-l din nou pe nae constantin cum e cu instructajul VAR, sau poate era delegat soferul autocarului ca de aia statea langa banca de rezerve. Mare club, mare conducator ...si se intreaba de fug firmele din PH de petrolul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează