Comentarii (6)
 •  29 Iulie 2008, 12:17

Sunt suporter al Craiovei. Cred ca Rapidul are un lot foarte puternic, dar conducerea greseste creand o atmosfera tensionata in lot intre romani si straini. In cazul in care conducerea crede ca romani nu fac fata, ar trebui sa vanda toti romanii si gata. Vad ca au adus si antrenor strain (si astia sunt mai buni). In concluzie: "SA SCHIMBE SI ACTIONARIATUL SI MANAGEMENTUL CU STRAINI CA SUNT MAI PERFORMANTI". CE SE MAI AUDE DE CAMPIONATUL DE TINERET (A RAPID NU ARE ECHIPA DE TINERET).

 •  29 Iulie 2008, 11:22

lazar tu incearca sa joci la adevarata ta valoare si ti va fi bine in Giulesti nu te lua dupa Maftei (depasitul)sau Constantin.Noi avem nevoie de liniste acum nu vezi ca astia asteapta numai subiecte sa me destabilizeze.

 •  29 Iulie 2008, 10:17

Am tot respectul pentru Sichitiu...are ochi la jucatori si e un scouter foarte bun.....totusi nu inteleg cum poate declara asa ceva.....jukam bine.....daca mai apar declaratii de genul asta sa apara din partea altor oameni nu cei din interiorul clubului. Lasati jucatorii sa isi faca treaaba si sunt sigur ca avem o sansa mare la campionat...... Daca se continua asa o sa ajungem iar sa ne batem pentru cupa UEFA....si e pacat. O SINGURA IUBIRE....UN NOU INCEPUT....ALB-VISINIU PANA LA MOARTE!!!!!

 •  29 Iulie 2008, 05:57

de la cluj: mi-a placut mult rapid,dar daca continua zanzania intre jucatori, imi este foarte greu sa cred ca vor reusi sa le puna probleme clujului. un campionat e lung si nu te poti baza exclusiv pe trei jucatori, ai nevoie de treizci, ca la cluj, dar saca acestia nu se inteleg si isi baga bete in roate unii altora...cam greu cu performanta!!

 •  29 Iulie 2008, 04:12

Bine ba, ziaristii poulii, acuminccercati sa bagati zinzanie la rapid. Bravo, cimpanzeilor.

 •  29 Iulie 2008, 02:19

erati grabiti sa faceti stirile spurc@tilor si l-ati uitat pe perja.

Comentează