FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID- FCSB

EXCLUSIV//VIDEO Un fost jucător al Rapidului știe cum se pot liniști apele la club: „Tradiția spune că doar așa se vor șterge păcatele”

Foto: Costin Lazăr și Marius Măldărașanu
Foto: Costin Lazăr și Marius Măldărașanu

Articol de , - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 10:07 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 14:07

Costin Lazăr (41 de ani), fostul jucător al celor de la Rapid, a prefațat partida din această seară dintre formația giuleșteană și cei de la FCSB pentru GSP.ro. Mijlocașul retras din activitate consideră că feroviarii își pot spăla păcatele unui play-off nefast cu un succes în fața roș-albaștrilor.

Costin Lazăr îi sare în apărare lui Adrian Mutu și consideră că acesta nu este singurul vinovat pentru rezultatele slabe obținute de echipă în ultima perioadă.

Dan Petrescu s-a văitat de subțirimea lotului, a criticat arbitrajul, dar a făcut și o remarcă neașteptată: „Înseamnă că eu sunt problema”
CFR CLUJ
Dan Petrescu s-a văitat de subțirimea lotului, a criticat arbitrajul, dar a făcut și o remarcă neașteptată: „Înseamnă că eu sunt problema”

VIDEO. Costin Lazăr: „La Rapid nu poți să dormi”

„Va fi un meci spectaculos și un joc al presiunii pentru ambele tabere. FCSB vine după o perioadă foarte bună, iar Rapidul după o perioadă foarte grea. Mai ales că se va juca pe Giulești, sunt șanse importante ca acesta să fie jocul revenirii pentru Rapid. Mizez pe o victorie a gazdelor. 

Sunt convins că presiunea din jurul clubului venită de la galerie va duce o victorie în fața celor de la FCSB. De-a lungul timpului la Rapid, chiar dacă a existat un campionat mai slab, cu victorii în fața celor de la Dinamo și Steaua tot răul se ștergea. Dacă nu vor învinge, apele vor fi destul de tulburi la club, dar cred într-o resuscitare”,  a spus Costin Lazăr cu privire la jocul din această seară.

VIDEO. Costin Lazăr despre schimbările de la echipă: „Acolo ar mai avea nevoie de întăriri”

Mijlocașul cu peste 130 de partide în tricoul giuleștenilor a explicat unde ar trebui să se întărească echipa pentru ca din sezonul următor să devină mai puternică.

„Rapid are nevoie de câțiva jucători pe extremă și niște jucători pe faza de apărare. Săpunaru este stâlpul apărării, dar are și el nevoie de odihnă. La 39 de ani nu poți juca meci de meci la fel de bine. Aici mă refer și la Junior Morais, la Grigore care vor avea nevoie de un back-up serios.

Și Dugandzic ar avea nevoie de o dublură, pentru că Luckassen nu mi-a plăcut deloc în acest sezon. Ok, Dugandzic este golgheterul Rapidului, dar are și multe reușite venite din penalty. Ar trebui o dublură pentru postul de atacant pentru a ridica concurența”, a mai spus Costin Lazăr.

Chiar dacă galeria l-a contestat pe Adrian Mutu la ultima partidă cu CSU Craiova, Lazăr îi ia apărarea fostului său coleg de la națională.

„Adi are de gestionat acum o presiune foarte mare. Din păcate, n-are parte de liniște și mai nou există și foarte mulți contestatari din cauza ultimelor rezultate.  Adi Mutu este un antrenor bun care a demonstrat, dar vina nu-i aparține lui în totalitate”, a mai menționat Costin Lazăr.

Citește și alte știri:

MM Stoica aprinde derby-ul cu Rapid: „Giulești e stadion de 14 mii de locuri, ce atmosferă să fie? Ei nu aveau fani să umple Arena Națională”

Marius Avram a analizat faza penalty-ului anulat de Colțescu lui CFR Cluj: „Atunci, a existat evidența greșelii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează