FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

COVID-19. FCSB, blocată de MAI! Planul lui Gigi Becali este dat peste cap

Jucătorii de la FCSB nu pot intra în cantonament +49   FOTO
Jucătorii de la FCSB nu pot intra în cantonament

Articol de - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 08:16

Gigi Becali anunțase un plan pentru a restarta antrenamentele celor de la FCSB acum: toți jucătorii, conducerea tehnică și restul personalului ar fi fost izolați în baza din Berceni, pentru a nu exista riscul de contaminare cu coronavirus. Clubul a cerut aprobarea MAI și a fost refuzat!

FCSB nu se poate antrena normal, chiar dacă Becali considera că un asemenea plan nu prezenta niciun fel de riscuri. Clubul a cerut avizul Ministerului Afacerilor Interne pentru a include echipa într-un program de cantonament. MAI a răspuns că nu aprobă activitatea aceasta, deci Gigi nu poate să pună în aplicare un plan ilegal.

La ce se gândise patronul? Lotul, conducerea tehnică și restul angajaților care au legătură cu jucătorii să fi fost izolați în baza de pregătire din Berceni. Neavând contacte cu persoane străine, nu ar fi existat posibilitatea ca ei să fie infectați cu coronavirus. Ca să anuleze riscurile de transmitere a virusului între jucători, FCSB a testat joi tot lotul și urmează să primească rezultatele.Fotbaliștii s-au mai antrenat și în perioada aceasta, însă nu în mod organizat, ci doar câte unul, doi. 

Fără aprobarea Ministerului Afacerilor Interne, programul poate continua doar așa, cu antrenamente realizate în grupuri foarte mici. La fel procedează și alte formații din Liga 1, își programează jucătorii pentru pregătire individuală, pentru ca ei să nu aibă contacte.

O idee identică celei pe care a încercat-o Becali mai avusese Valeriu Iftime, președintele de la FC Botoșani: „Închidem toată echipa în cantonament și pornim treaba!". Din moment ce "Internele" nu au aprobat cererea FCSB-ului, nici moldovenii nu vor avea cum să pună în practică o pregătire colectivă.

O situație similară s-a petrecut în Italia. Napoli anunțase, spre sfârșitul lunii martie, că avea să reînceapă antrenamentele în regim normal. Presa și toată opinia publică au protestat, iar prim-ministrul Conte s-a exprimat și el împotriva ideii. Clubul a anunțat pe urmă pe site-ul oficial: „Napoli a suspendat toate activitățile și le va relua în funcție de cum evoluează epidemia de coronavirus".

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Avertisment pentru Gigi Becali și FCSB: „Testarea n-are efect imediat! E posibil să aibă virusul și să iasă negativ”

Gigi Becali, izbucnire cu accente xenofobe în direct la TV: „Merkel l-a sunat pe Orban și i-a zis «Dă-ne niște sclavi». Orban, trebuie să fii bărbat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
121768505301491
Costel Bastea  •  11 Aprilie 2020, 15:27

A VAZUT O LUME INTREAGA CE BINE ESTE GESTIONATA CRIZA IN ROMANIA! RUSINE SA VA FIE !

121768505301491
Costel Bastea  •  11 Aprilie 2020, 15:24

DE CE MAI NU A INTERZIS DEPLASAREA AUTOCARELOR DE LA SUCEAVA LA CLUJ ? CINE VA PLATI PENTRU TOT CE SA INTAMPLAT IN PLINA PANDEMIE SI SUB ORDONANTA MILITARA ? UNDE ERAU FORTELE DE ORDINE ?

581534618615543
Robert Ivan  •  11 Aprilie 2020, 14:41

Clubul a cerut aprobarea MAI sa plece la sparanghel. Acolo se poate pregati pentru noul sezon in liniste tot lotul cu tot cu patron.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează