FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA 1-3

Crăciunescu i-a făcut praf pe Kovacs și Vassaras + Anunț bombă: vrea șefia CCA alături de cel mai mare dușman!

Istvan Kovacs, foto: Raed Krishan (GSP)
Istvan Kovacs, foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 12:07 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 21:11

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu (73 de ani) a „dat de pământ” cu Istvan Kovacs și Kyros Vassaras, șeful CCA, după greșelile uriașe pe care le-a comis arbitrul la meciul Sepsi - Universitatea Craiova 1-3.

GSP i-a acordat nota 1 arbitrului pentru prestația avută la Sfântu Gheorghe, acolo unde a comis mai multe erori grave pe parcursul partidei.

FCSB, refuzată! Atacantul care l-a impresionat pe Gigi Becali a respins oferta: „Ăsta e motivul”
FCSB
FCSB, refuzată! Atacantul care l-a impresionat pe Gigi Becali a respins oferta: „Ăsta e motivul”

Ion Crăciunescu: „A fost catastrofal, s-a întrecut în greșeli! Acest grec care conduce arbitrajul este o persoană de neîncredere”

Ion Crăciunescu l-a „făcut praf” pe Istvan Kovacs pentru maniera de arbitraj. De criticile fostului arbitru nu a scăpat nici Kyros Vassaras, șeful CCA. 

Mai mult decât atât, Crăciunescu a făcut o dezvăluire-șoc! Ar accepta să fie conducătorul arbitrajului românesc alături de Adrian Porumboiu și Ioan Igna. 

Crăciunescu avertizează: Kovacs ratează Campionatul European dacă mai comite asemenea erori!

„Eu am spus mai demult, a comis nepermis de multe greșeli, n-o să găsiți nicio explicație logică, este arbitrul numărul 1 al nostru, desemnarea acestui domn la conducerea arbitrajului românesc (n.r. Vassaras) îmi ridică multe semne de întrebare privind prestațiile unor arbitri, care sunt catastrofale.

Arbitrajul lui Kovacs a fost catastrofal, s-a întrecut în greșeli, cum să faci așa ceva întâmplător? Rar îți este dat să vezi un arbitru de nivelul lui care să comită asemenea erori. Pentru mine acest cetățean grec care conduce arbitrajul este o persoană de neîncredere, am înțeles că și în Grecia era o persoană de neîncredere.

Îți lasă un gust amar când vezi așa ceva, eu țin cu Craiova, dar nu are nevoie de așa ceva. Le-a făcut un deserviciu ca imagine. Kovacs trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți arbitri, când cei mai mici îl văd că face așa, ei ce să facă? Ar trebui să-și asume mai multă responsabilitate față de locul pe care îl ocupă în arbitrajul românesc. Tratează meciurile superficial, i se pare că el «plutește» deasupra jocului.

Nicio țară din lume nu are un cetățean străin ca președinte al arbitrilor, suntem singurii din lume care avem așa ceva. Uite, eu aș accepta să devin șeful CCA, dar alături de Porumboiu și Igna. Vassaras controlează total arbitrii din România. Există riscul ca Istvan Kovacs să nu mai arbitreze la Euro, cu toată influența lui Vassaras, dacă va mai greși este posibil ca UEFA să considere că arbitrul nu este în formă pentru a merge la această competiție”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru Fanatik.

Scandal de arbitraj cu Istvan Kovacs, după Sepsi - Craiova: „Arbitrajul a fost penibil! Cine-l vede pe el în Europa?”

„Sincer, și noi am fost slabi în repriza a doua, dar pot să zic că arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil!

Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. Trebuia să dea «galben!», nu s-a dat.

Domnul Kovacs a fost depășit total după acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!”, a declarat Hadnagy, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Citește și alte știri:

Istvan Kovacs omoară meciurile! Câte gafe majore de arbitraj a adunat în ultimele cinci sezoane de Superligă » Singurul „central” din istorie notat cu ZERO de GSP
ARBITRAJ
Istvan Kovacs omoară meciurile! Câte gafe majore de arbitraj a adunat în ultimele cinci sezoane de Superligă » Singurul „central” din istorie notat cu ZERO de GSP
„Lasă că vă fac eu pe voi!” » Acuzații grave după Sepsi - CSU Craiova: „Stadionul îi striga că este prost, Kovacs râdea! Ori slab, ori rău intenționat”
SEPSI - CSU CRAIOVA 1-3
„Lasă că vă fac eu pe voi!” » Acuzații grave după Sepsi - CSU Craiova: „Stadionul îi striga că este prost, Kovacs râdea! Ori slab, ori rău intenționat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
conicor2008
conicor2008  •  06 Februarie 2024, 19:39

Bre nea domnu' Craciunescu, matale aveti dreptate: grecul ce sofereste albotrajul romanesc e de neincredere! Perfect adevarat! Dar.... matale? Rapid-Petrolul, finala cupei Romanie? Esti de mare incredere! Pentru ala, nea sucucrigu!

o_bic
o_bic  •  06 Februarie 2024, 06:11

Cu Vali Moraru nu i-a mers,l-a trimis lui Naum si Filoti sa vorbeasca *** si neintrebat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Carpath
Carpath  •  06 Februarie 2024, 01:40

Craciunescu nu a auzit de simulare. Doua simulari ordinare la Debeljuh cu Silva, gol valabil la Silva,joc periculos la Danciu, penalty la Markovici..Craciunescule ,daca scapi spre poarta , vine fundlasul si baga piciorul la nivelul solului iar apoi trage si te doboara. Se pune ca l-ai calcat si primesti galben ? Cum voiai sa schimbe directia de alergare daca nu punea piciorul acolo? E ca la obstructie.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close