FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova a găsit perioada în care să schimbe gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco”

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2019 17:19

Craiova vrea neapărat un gazon nou pe stadionul „Ion Oblemenco” și crede că a găsit perioada perfectă în care să demareze lucrările.

După ce au luat în calcul o mutare la Târgu Jiu pentru câteva meciuri de pe teren propriu, oltenii au găsit altă „porțită”. Vor să înlocuiască actuala suprafață de joc în perioada 5 octombrie - 2 noiembrie, între meciurile cu Poli Iași și Dinamo. Craiova nu joacă niciun meci acasă în acele săptămâni, din cauza „dublei” naționalei României cu Insulele Feroe și Norvegia.

Oficialii oltenilor au primit asigurări că, la mai puțin de o săptămână de la terminarea lucrărilor, suprafața de joc va putea fi utilizată în condiții normale.

Vezi și:

VIDEO Gazonul de pe Arena Națională a fost schimbat » Cum arată cu o săptămână înaintea „șocului” cu Spania și câți bani s-au cheltuit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  06 Octombrie 2019, 21:38

Cum altii fara bani au gazon foarte bun iar prazarii incapabili ai primariei Craiova sint iar corigenti la un stadion forte. Primaria Craiova =0 Desi i-au bani grei cu stadionul, nu fac nimic cu gazonul de ani buni ; ba chiar obstructioneaza Ar trebui sa plece cu un praz in frunte. Oltenii ramin tot olteni.De cind stau cu un stadion de 5 stele dar cu un gazon ultramizerabil(cel mai prost din rominia,daca nu insista Piturca nu-l mai schimbau nicidata)

10154226214667829
Laurentiu Marica  •  01 Septembrie 2019, 09:47

Fraierilor nu v ați prins deloc , ciuma roșie în perioada 2 -5 octombrie are festival la. Craiova de muzica , cu ocazie demarari campaniei electorale

lionforever
lionforever  •  30 August 2019, 18:23

Asa bai proștilor v-ați trezit după multimea de fake news pe care ați deversate în mediul online? Niste nulități sunteți bai gsp.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează