FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Dan Petrescu a răbufnit și după victorie: „Regula nu e corectă! Muncim ca proștii și ni se iau punctele”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 22:22 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 10:17

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR, a analizat evoluția echipei sale după victoria din Bănie, 2-0, vorbind și despre returul cu FC Sevilla de joia viitoare.

„Bursucul” s-a plâns și de regula înjumătățirii punctelor, care va intra în vigoare în play-of. CFR Cluj va avea un avans de 3 puncte față de Craiova și 4 puncte față de FCSB.

„Veneam după un meci intens, iar moralul jucătorilor nu era unul bun fiindcă am fost egalați pe final cu Sevilla. Azi aveam nevoie de puțin noroc, iar de data aceasta norocul a fost de partea noastră. Costache și Itu au jucat foarte bine, Rondon a jucat excelent, iar Chipciu a jucat și el extraordinar. Sunt foarte mulțumit de randamentul jucătorilor mei. Atmosfera a fost senzațională. De când sunt în România, eu n-am trăit așa ceva. 

Să-i dăm credit Craiovei, o echipă cu jucători excelenți. Craiova are cel mai bun lot de când sunt eu în România. Chiar nu le găsesc un punct slab. Au un lot foarte bun cei de acolo și se vor bate până la final să ia campionatul. Regula cu înjumătățirea punctelor ne dezavantajează, nu e corect. Muncim ca proștii și ni se iau punctele!”, a spus Petrescu, la Look Sport. 

„Ne așteaptă un meci foarte greu la Sevilla, n-am timp să pregătesc cum vreau acest meci. De altfel, n-am avut timp nici să pregătesc meciul contra Craiovei. Sper să nu pierdem jucători acolo. Dacă ne-am întoarce cu o calificare, ar fi extraordinar. Am făcut egal cu Sevilla, iar Getafe, locul 4 din La Liga, a pierdut contra lor cu 0-3” - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

+5 FOTO
  • Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Vezi și: 

PLAY-OFF LIGA 1 // CFR Cluj, favorită la titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (74)
emil1986
emil1986  •  24 Februarie 2020, 13:47
Postat de idi53 pe 24 Februarie 2020, 09:55

Dan Petrescu are dreptate!Si numai schumbarea sistemului cu 16 echipe ,cu tur si retur ar duce la o adevarata competitie!Si poate se va adopta acest sistem din 2021!Oricum e chiar o mare porcarie sistemul actual!

Da, e o mare porcarie pt. ca mimamo nu poate ajunge in play-off. Am inteles! :)))

emil1986
emil1986  •  24 Februarie 2020, 13:46
Postat de Eugen Iustin pe 24 Februarie 2020, 10:11

:)))))) a îngropat toate echipele la care a fost, d-aia a ajuns înapoi în campionatul nostru valoros.

Ma baiatule, tu stii sa citesti???? Ceea ce am scris eu se poate verifica. Bineinteles, daca reusesti sa cauti pe net. Nu mai abera!

emil1986
emil1986  •  24 Februarie 2020, 13:45
Postat de ralffy_mr pe 24 Februarie 2020, 10:19

cum iti explici ca in alte campionate nu se injumatatesc punctele. Cum iti explici ca in alte campionate cluburile sunt mai bogate si isi permit jucatori samulti si buni sa joace si in europa si in campionat fara mare presiune?

Da, multe alte campionate sunt mai bogate. De ce? Sunt mai multe motive: au o economice peste a noastra, din pacate jucatorii romani nu prea au valoare si nu pot fi valorificati pe bani multi, pentru ca apoi sa crestem altii, sa oferim salarii mult mai mari si tot asa. Deci sunt doua mari cauze: economia si valoarea relativ modesta a jucatorilor romani. In acest moment campionatul in acest sistem, in opinia mea, este cel mai ok pentru fotbalul nostru.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează