FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // EXCLUSIV „Cârtiță” în vestiarul lui Dinamo?! Cum ar fi aflat Pițurcă tactica lui Uhrin pentru derby

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 22:00

Victor Pițurcă l-a surprins total pe Dusan Uhrin la derby-ul Craiova - Dinamo. La pauză, scorul era deja 3-0 pentru olteni. „Câinii” au pierdut în cele din urmă cu 4-1.

Conform surselor GSP, Piți ar fi aflat echipa de start a „câinilor” și planul de joc al lui Uhrin! Cum? Prin intermediul lui Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Dinamo, acum la Hermannstadt. Acesta ar fi obținut toate informațiile direct din interiorul clubului, de la Sebastian Moga, fostul său colaborator și „secundul” lui Dusan Uhrin!

Imediat cum a aflat echipa, Neagoe i-ar fi trimis informațiile mai departe lui Pițurcă, cei doi fiind veri și foarte buni prieteni, colaborând atât la naționala României, cât și în Țările Arabe. 

Eugen Neagoe a comentat informația la GSP Live, unde a negat totul: „Eu cu Sebi Moga n-am mai vorbit de câteva săptămâni. Probabil acei binevoitori care vorbeau după ce mi s-a întâmplat acel eveniment au început să vorbească aiurea. E idiot cine spune că am făcut aceste lucruri. Credeți că Pițurcă mai are nevoie de astfel de informații?”. 

În plus, înainte ca Neagoe să ajungă la Hermannstadt, acesta a fost aproape de o revenire la Craiova, unde ar fi fost antrenor principal, iar Piți manager. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă, iar Neagoe a luat drumul Sibiului. 

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // EXCLUSIV „Cârtiță” în vestiarul lui Dinamo?! Cum ar fi aflat Pițurcă tactica lui Uhrin pentru derby

Eugen Neagoe și Sebastian Moga pe vremea când apărau împreună culorile lui Dinamo

Echipele de start

Craiova: Pigliacelli - Ș. Vlădoiu, Acka, Ferreira, Bancu - Ivanov, Cicâldău, Cosic - Bărbuț, A. Ivan, Mihăilă  
Rezerve: I. Popescu, Martic, Vătăjelu, Qaka, Zakaric, Al. Ioniță, Nițu 
Antrenor: Victor Pițurcă 

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Moura - Mrzljak, I. Filip - Brito, Nistor, Moldoveanu - Perovic 
Rezerve: Straton, R. Grigore, Bejan, Corbu, Răuță, Montini, D. Popa 
Antrenor: Dusan Uhrin

Vezi și:

CRAIOVA - DINAMO // Galeria oltenilor, atac devastator la PCH: „Profitați de Hîldan să vă faceți plinul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (22)
sasesase
sasesase  •  05 Noiembrie 2019, 09:12

Nu reușesc să ghicesc cine a scris articolul? Udrea? Craitoiu? Ramureanu?

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  05 Noiembrie 2019, 08:48

Ne-am luat adio de la play-off!!! Nu mai avem cum să-ajungem celelalte echipe! Mai o manglă-două cu arbitrii, mai un joc slab și asta a fost povestea.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 Noiembrie 2019, 07:42

Eu am auzit ca oltenii au ei un satelit special, adus de Piturca de la regii petrolului, cu care se uita pe insemnarile antrenorilor ceilalti. Asa am auzit eu de la Mitica Dragomir, ruda cu baba Vanda.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează