Comentarii (22)
numaicraiova  •  05 Noiembrie 2019, 11:43

au fost 2 penalty -uri neacordate Craiovei: primul in min. 1 la Mihaila si al doilea la hent in careu.

dansy  •  07 Noiembrie 2019, 11:16
Postat de xclx pe 05 Noiembrie 2019, 11:06

Dar golul lui Spesi? Ala a fost regulamentar?

Dinamo nu stie sa piarda.Oameni fara caracter!

dansy  •  07 Noiembrie 2019, 11:13
Postat de Alexandru Chis pe 05 Noiembrie 2019, 11:50

Cat de puternic de impregnat cu "oltenism" este acest Craciunescu! Conform dictonului "nu imi pare rau ca m-a lovit, dar de ce mi-a facut vant!", Craciunescu acrediteaza ideea ca, da!... ***! Craciunescu este lipsit de onestitate precum arbitrul cu acelasi nume care a avut probleme cu o haina de blana primita cadou prin Est! De fapt, la Digi, sunt toti cei care tin cu Craiova, Viitorul si CFR si in subconstient sunt plini de venin cand este vorba de Dinamo sau de Steaua pentru ca, chipurile, sunt echipe care au fost favorizate in alta epoca.

Aiurezi mai baiete sau nu ai habar de nimic!

dansy  •  07 Noiembrie 2019, 11:10
Postat de cpt.ahab pe 05 Noiembrie 2019, 12:32

Urzică, tu ești?! A fost fault în afara careului, uită-te mai bine, n-o mai ține langa cu penalty-ul!

Bai catelus mai uitate la faza si ai sa vezi ca faultul a fost incercat de Ciubotaru in afara careului dar nu a reusit,apoi prin alunecare si ridicarea piciorului il faulteaza in careu.ASA CA CIOCUL MIC!!! De asemenea uitate la filmarile facute de suporterii si clubul Universitatea Craiova si ai sa vezi ca la golul vostru a fost offside.Nu te mai lua dupa filmerile aranjate de Digi si GSP.

Eugen Pan  •  05 Noiembrie 2019, 15:55

penalty clar pentru Craiova in minutul 1....

pittt  •  05 Noiembrie 2019, 13:59

Primul gol al Craiovei a fost marcat cu capul de unul dintre cei mai scunzi jucatori de pe teren. Urmatoarele doua le-a dat Ivan, care nu reusea sa marcheze cu nimeni. Primul din pasa primita in fata portii de la fundasul dinamovist, al doilea dupa ce a fost lasat singur, nemarcat, in mijlocul apararii. Ultimul a fost marcat dupa ce Mihaila a plecat cu mingea din jumatatea proprie si a facut toata apararea dinamovista. Vinovat ? Tusierul Urzica.

cpt.ahab  •  05 Noiembrie 2019, 12:32
Postat de numaicraiova pe 05 Noiembrie 2019, 11:43

au fost 2 penalty -uri neacordate Craiovei: primul in min. 1 la Mihaila si al doilea la hent in careu.

Urzică, tu ești?! A fost fault în afara careului, uită-te mai bine, n-o mai ține langa cu penalty-ul!

Alexandru Chis  •  05 Noiembrie 2019, 11:50

Cat de puternic de impregnat cu "oltenism" este acest Craciunescu! Conform dictonului "nu imi pare rau ca m-a lovit, dar de ce mi-a facut vant!", Craciunescu acrediteaza ideea ca, da!... ***! Craciunescu este lipsit de onestitate precum arbitrul cu acelasi nume care a avut probleme cu o haina de blana primita cadou prin Est! De fapt, la Digi, sunt toti cei care tin cu Craiova, Viitorul si CFR si in subconstient sunt plini de venin cand este vorba de Dinamo sau de Steaua pentru ca, chipurile, sunt echipe care au fost favorizate in alta epoca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexxxander  •  05 Noiembrie 2019, 11:33
Postat de Mihai Nistor pe 05 Noiembrie 2019, 10:54

Doua lucruri. Unu....sunteti mai penibil decat oricine.....ii da in mana intentionat de la mica distanta. Esti o rusine. Si doi....golul anulat e la 0-0. In economia unui joc cont f mult. La faultul din primul minut primul contact e in afara careului. Are dreptate Prunea. Nu au bani ptr a fi in play-off. Niciodata nu tipati asa cand clona e ajutata din toate partile. Asa ai facut si pe vremea impuscatului. Ai ajutat mereu ciobanul. Despre rasul ala de penalty nu faci caz. La 1-0 ptr Sepsi. E vreun ajutor mai mare ca ala? Esti o rusine. ***

Vezi ca s-au schimbat regulile hentului din vara, nu mai conteaza distanta! Si da, un gol anulat la 0-0 conteaza mai mult...dar ati luat 4...pana la urma...

xclx  •  05 Noiembrie 2019, 11:06
Postat de Mihai Nistor pe 05 Noiembrie 2019, 10:54

Doua lucruri. Unu....sunteti mai penibil decat oricine.....ii da in mana intentionat de la mica distanta. Esti o rusine. Si doi....golul anulat e la 0-0. In economia unui joc cont f mult. La faultul din primul minut primul contact e in afara careului. Are dreptate Prunea. Nu au bani ptr a fi in play-off. Niciodata nu tipati asa cand clona e ajutata din toate partile. Asa ai facut si pe vremea impuscatului. Ai ajutat mereu ciobanul. Despre rasul ala de penalty nu faci caz. La 1-0 ptr Sepsi. E vreun ajutor mai mare ca ala? Esti o rusine. ***

Dar golul lui Spesi? Ala a fost regulamentar?

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează