FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // VIDEO Cristi Pulhac și Marian Savu, reacții dure după repriza rușinoasă a „câinilor” la Severin: „Uhrin a gândit prost! Dinamo a avut posesia? Unde? Cu portarul?”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 21:34

Cristi Pulhac și Marian Savu, doi foști jucători ai „câinilor”, au comentat la GSP Live prima repriză dintre CS Universitatea Craiova și Dinamo, scor 3-0 după primele 45 de minute. La final, oltenii s-au impus cu 4-1.

„Dinamo are probleme pe axul central de la începutul campionatului. L-a adus pe Puljic, dar nu are un jucător care să-l suplinească. Eu nu sunt de acord cu titularizarea lui Moura. Acolo trebuia să joace Corbu. Nici Moura, nici Ciobotariu, nici Popescu n-au mobilitate să iasă cu mingea la picior.  

Eu cred că Uhrin a gândit prost meciul. Eu îl băgam pe Moura dreapta și pe Corbu în stânga. Ciobotariu ar fi intrat fundaș central în locul lui Popescu. Era logic că vor fi nenorociri pe benzi. La Dinamo are calitate de pasă decisivă doar Nistor. La Craiova sunt mai mulți jucători cu pase decisive”, a declarat Cristi Pulhac la GSP Live.  

„Dinamo a avut posesie? Unde? Cu portarul?”

Fostul fundaș al lui Dinamo a avut numai cuvinte de laudă pentru Craiova: „Pițurcă a gândit foarte bine. Nu cred că am văzut Craiova să facă un pressing atât de sus. Linia de atac a fost schimbată fix pentru acest joc. Dinamo a avut posesie de 52%? Unde? Cu portarul? Eu mă așteptam la meciul ăsta. Pun pariu că la antrenamente Pițurcă le-a inspirat puțină agresivitate și le-a explicat cât de important e meciul ăsta”.

„Ciobotariu nu e fundaș dreapta”

Marian Savu l-a completat pe Pulhac: „Ciobotariu nu e fundaș dreapta, el e central. Dacă Perovic înscria la lovitura aia de cap, poate alta era soarta. Una peste alta, Dinamo a făcut o repriză slabă. Eu cred că Dinamo va marca în repriza a doua. Își va schimba atitudinea pentru că la pauză se vor sparge două-trei sticle”.  

Vezi și:

CRAIOVA - DINAMO // FOTO Unde e VAR-ul când ai nevoie de el!? Decizie controversată a lui Marius Avram » Trebuia validat golul lui Dinamo?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  05 Noiembrie 2019, 10:18

Era o emisiune pe MTV, Beavis and Butthead, foarte amuzantă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează