FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

CRAIOVA - DINAMO // VIDEO Pițurcă nu se teme de Dinamo » Glume la foc automat: „O să pun 2-3 jucători să se țină de Nistor pe teren” :D

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 16:07

Victor Pițurcă (63 de ani) a replicat astfel când a fost întrebat dacă cei de la Dinamo vor să-i „adoarmă” jucătorii spunând că alb-albaștrii sunt favoriți în derby-ul de luni. 

  • Craiova - Dinamo se joacă luni, 4 noiembrie, de la ora 20:30, la Severin și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.  

Deși se află în fața unui meci extrem de important, luni, cu Dinamo, Victor Pițurcă a venit destins la conferința de presă de azi.  

Antrenorul oltenilor a răspuns chiar amuzat când a fost întrebat dacă dinamoviștii vor să-i „adoarmă” jucătorii cu declarații de genul „Craiova e favorită”: „Sigur vom dormi seara, după ce se dă stingerea”. Apoi, devenind serios, a admis: „Da, și eu cred că suntem favoriți. Iar ca echipă gazdă, presiunea e mai mare pe noi”. 

Și când a fost întrebat dacă-i va rezerva un marcaj special lui Dan Nistor, cel mai bun pasator din Liga 1, Piți a replicat mai întâi în glumă: „Da, cu siguranță. Voi pune doi-trei jucători să se țină după el pe teren”. Tehnicianul de 63 de ani consideră totuși că „Dinamo nu stă doar în Nistor. Are un grup valoros și este în formă”.  

2 victoriidintre care una în Cupă, și două remize a obținut CS Universitatea în duelurile cu Dinamo jucate în trecut la Severin

„Claudiu Răducanu e unul din talismanele mele. Va fi sigur și la Severin, în tribună. Alex Mitriță, la fel. S-a și antrenat cu noi” 

„La Koljici mai sunt necesare câteva investigații. Poate, cu tratament, își va reveni mai repede după fisura asta de coloană. Nu știu dacă vom aduce înlocuitor, vedem. Mai am trei vârfuri” - Victor Pițurcă, antrenor U Craiova  

VEZI ȘI:

CRAIOVA - DINAMO // VIDEO Alex Mitriță s-a antrenat cu oltenii, dar altul este „talismanul” lui Victor Pițurcă: „Cu siguranță va fi în tribună”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vasy86le
vasy86le  •  03 Noiembrie 2019, 09:22

Nu am inteles un lucru, de ce CSU-Dinamo se joaca luni si fcsb-sepsi se joaca duminica? Le e frica cumva astora de la liga sa nu le strice craiova media de suporteri a fcsb-ului?

100002473541087
Danut Ognean  •  02 Noiembrie 2019, 17:19

fortza dinamo

kinomax
kinomax  •  02 Noiembrie 2019, 16:57

piturca in loc sa se pensioneze,ce si-a spus,hai sa distrug inainte sa ma pensionez si clona csu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează