FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // EXCLUSIV Mihai Rotaru a vrut să-i mai dea o lovitură lui Dinamo: s-a interesat de Dusan Uhrin! L-a dorit în locul lui Pițurcă

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 09:06

CS Universitatea Craiova caută antrenor, după plecarea lui Victor Pițurcă, care s-a certat cu patronul Mihai Rotaru. Oltenii au încercat să-i fure antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, 52 de ani. 

Sâmbătă noapte, imediat după anunțul de despărțire al lui Victor Pițurcă, patronul oltenilor a intrat în legătură cu diverși impresari pentru a se interesa de variante de antrenori.

 S-a interesat inclusiv de situația contractuală a lui Dusan Uhrin, tehnicianul celor de la Dinamo. Aceasta chiar dacă U Craiova a învins clar, scor 4-1, pe "câini" la finalul toamnei. Lui Mihai Rotaru îi place stilul de lucru al cehului și l-ar vrea la formația sa.

Profită de situația de la Dinamo? 

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, susține că antrenorul nu va pleca de la Dinamo, chiar dacă Nistor a fost vândut la Craiova, iar jucătorii sunt neplătiți. Totuși, dacă haosul de la club va continua, cehul, care este la Dinamo din august, ar putea fi convins să plece din „Ștefan cel Mare” și să accepte oferta Craiovei. 

Citește și:

EXCLUSIV Ricardo Piscitelli, propus la FCSB! Dinamo vinde tot: „Gigi, nu te interesează?” + Neicuțescu a fost la un pas de Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
dogred10
dogred10  •  06 Ianuarie 2020, 19:13

Da mah toata lumea vrea la Craiova, pe Negoita nu-l vrea Rotaru ?? Ca vad ca vrea pe toti de la Dinamo, mai putin pe buba principala.

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  06 Ianuarie 2020, 11:31

Se duc oltenii la primarul din Craiova, să ceară voie să doarmăși ei pe cerșafuri, nu pe rogojini ca și până atunci! Bine , zice primarul,vă dau voie să puneți așternut, dar în prealabil, să vă spălați pe picioare! Un oltean nedumerit: Dom’ primar, da’dacă nu avem prealabil , putem să ne spălăm în lighean?

blahblahblah111
blahblahblah111  •  06 Ianuarie 2020, 10:55

Sunteti absolut scarbosi cu articolele astea. Hidosi. Iar o sa plangeti in mai cand fc fcsb nu prinde locul 3.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează