FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // GALERIE FOTO + VIDEO Scenografie spectaculoasă a oltenilor, pe muzica lui Beethoven

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 20:59

CS Universitatea Craiova a pierdut duminică seara cu FCSB, 0-1, în derby-ul etapei a 9-a din Liga 1. Ultrașii din Peluza Nord au pregătit o scenografie spectaculoasă pentru meciul care a consemnat debutul lui Victor Pițurcă la noua echipă a oltenilor. 

Fanii Craiovei au umplut stadionul și au cinstit așa cum se cuvinte momentul, pregătind un supershow în tribune. Craiovenii au desfășurat o scenografie 3D în Peluza Nord a stadionului, un mozaic impresionant fiind afișat și la Tribuna a II-a. 

Suporterii din Peluza Nord au pregătit un moment aniversar, desfășurând un mesaj inspirat din Oda Bucuriei, una dintre cele mai renumite compoziții ale lui Ludwig van Beethoven: „Cine a avut norocul de prieteni buni să dea / Cine știe ce-i iubirea, lângă noi cântând să stea”. La Tribuna a II-a, cartoanele colorate au format mesajul „Știința 1948”. 

+10 FOTO

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
lionforever
lionforever  •  15 Septembrie 2019, 23:42

Păcat de atmosfera ca fotbal nimic.

2204366942955225
Mitrica Marius  •  15 Septembrie 2019, 22:01

Puneți lângă și imaginile de la promovarea acestei echipe în liga 1 și asa vedem toți cât de verticali rămân romanii în fata gardului vopsit frumos și unei bucăți de pâine. În numai 5 ani!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează