FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Mihai Stoica a râs de toată lumea după meci: înțepătură la adresa lui Panduru, atac la Istvan Kovacs și ironii la adresa unui fotbalist oltean

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 09:27

FCSB a învins CS Universitatea Craiova, scor 1-0. A fost prilejul perfect pentru Mihai Stoica, fostul director sportiv al vicecampioanei, să lanseze un val de ironii la adresa detractorilor.

Mihai Stoica a fost extrem de activ pe facebook în timpul partidei de pe „Ion Oblemenco”. Fostul director sportiv a început cu un atac asupra arbitrului Istvan Kovacs, care în minutul 9 l-a avertizat pe Florinel Coman pentru o simulare în careu, apoi l-a îndepărtat pe un ton autoritar în momentul în care atacantul a cerut explicații. 

„Obrăznicia lui Kovacs n-are limite. Coman îl întreabă dacă asta a fost simulare (fiind clar că fusese contact), arbitrul care a masacrat FCSB la Giurgiu îi zice de câteva ori : DISPARI!!!”

„În min. 41, șut puternic Coman, mingea lovește un suporter craiovean. Atitudine nesportivă, se impunea al 2 lea galben. Kovacs, neatent”
- Mihai Stoica

MM a continuat după gafa lui Pigliacelli, în urma căreia Tsoumou a marcat golul izbăvitor: „Și am zis că Pigliacelli e un mijlocaș bun”. 

MM râde de Panduru

Punctul maxim al serii l-a reprezentat înțepătura la adresa lui Basarab Panduru. Fostul fotbalist al celor de la FCSB, în prezent analist la TV Telekom Sport, declara înaintea partidei că: „Piţurcă - Gigi Becali nu e niciun duel. Îl bate Piţurcă de-l ascultă cu urechea! La orice oră din zi şi din noapte”.

Aștept analiștii să explice cum l-a făcut zob Piți pe Gigi”, a scris Stoica imediat după meci.

VEZI ȘI:

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
antalmihai
antalmihai  •  16 Septembrie 2019, 17:10

Cine i trompeta din poza? ***??? Sau un bataus care a batut suporteri??? Va spune ceva? Ptiu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2350021511712206
Mitza Matei  •  16 Septembrie 2019, 15:27

Refuz sa mai citesc Gazeta Sporturilor în semn de protest față de promovarea aserțiunilor unui astfel de individ, care până nu demult isi lovea proprii suporteri cu pumnul! Rusine sa ii fie! Am fost jurnalist, dar ceea ce promovați dumneavoastra aici, cu ironiile grosiere ale acestui individ, nu are nicio legătură cu presa sportivă! Promovați valorile sportului românesc, nu mitocănia și maimutarelile acestui om....

enigmaticul
enigmaticul  •  16 Septembrie 2019, 14:34

Ai apărut iar măi caricatură? Ai stat prea ”mult” în anonimat. Probabil că acum aștepti un telefon de la ”jîji”că deh....tu ești salvarea FCSB-ului și am constatat că unul fără altul nu puteți trăi. E nu înteleg ce cauți tu în lumea sportului?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează