FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Victor Pițurcă își persiflează rivalii: „Nu am jucat nici cu Steaua, nici cu Dinamo. De unde rivalitate?”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 13:48

CS Universitatea Craiova a cedat în fața celor de la FCSB, scor 0-1, la debutul lui Victor Pițurcă. Antrenorul oltenilor a declarat după meci că meciul nu a avut o încărcătură specială.

De la revenirea în Liga 1, Victor Pițurcă a fost reținut în declarații la adresa celor de la FCSB. A evitat de fiecare dată întrebările privindu-l pe Gigi Becali și orice alte aspecte juridice legate de brandul Steaua. În conferința de presă de aseară, Piți „a scăpat porumbelul”.

Întrebat despre miza specială a meciului și de rivalitatea istorică dintre cele două formații, Pițurcă a spus: „Puteam să pierdem cu orice fel de echipă. De ce să fie mai dureros? Nu cred că e o rivalitate foarte mare. FCSB e un club care, nu... Dar nu vreau să intru în detalii de genul ăsta. Nu am jucat nici nu Steaua, nici cu Dinamo, nici cu diverse rivalități. Nu contează”.

Sărbătoarea din vestiarul FCSB

Vezi și:

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Probleme mari pentru Victor Pițurcă » Vasile Constantin, jucător de bază U21, nu va mai putea juca în 2019! Ce variante au oltenii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
suporterucv
suporterucv  •  18 Septembrie 2019, 10:04

Universitatea Craiova a jucat cu FCSB (parca asa scria pe tabela). Are dreptatea Piti

193893057647314
Bjorn Larsson  •  17 Septembrie 2019, 00:21

Asa este nici Craiova nu e stiinta, si se va infiinta un nou joc la Craiova un joc numit barbut, din pacate Piti a luat ce trebuia de la Steaua, el va merge in gradina CSA Cooperativa Socialista Armata, unde va primi luminari de la Talpica si vor infiinta fratia comunistilor.

106683413108068
Francisc Dascal  •  16 Septembrie 2019, 21:42

Deci daca asa stau lucrurile dl:PITURCA atunci nici Craiova nu e "STIINTA".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează