FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

Craiova - FCSB 0-1 // Victor Pițurcă: „Mai rău nu se putea!” » Cum a comentat gafa lui Pigliacelli

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 23:38

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Craiovei, a vorbit după eșecul împotriva celor de la FCSB, scor 0-1 ('88 Tsoumou).

„Multe concluzii nu mai sunt de tras. A fost un joc de luptă, ne-am intrat mai greu în ritm. În prima repriză n-am avut mari realizări, în afară de ocazia lui Cicâldău. 

În a doua repriză am controlat mai bine jocul, dar degeaba. Ce contează că am fost mai periculoși? Mai rău decât atât nu se putea. E un război lung și vom încerca să câștigăm meciul viitor.  

Ne lipsesc acuratețea și circulația mingii”, a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

Pițurcă a explicat și motivul pentru care l-a înlocuit în minutul 18 pe Luis Nițu (18 ani) cu Cristian Bărbuț: „Puștiul a fost puțin emotiv și începuse deja să se sufoce. De asemenea, credeam foarte mult în Bărbuț, care s-a pregătit foarte bine în ultimele săptămâni”, a mai spus acesta.

„Nu sunt supărat pe Pigliacelli, i-a sărit mingea. Se putea întâmpla oricui. Nu mi-a plăcut că fundașii n-au urmărit. Atacantul a urmărit, iar noi ne-am oprit. E normal ca FCSB să intre în play-off, ei dispun de un lot bun”
Victor Pițurcă

VEZI ȘI:

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
blatistu49
blatistu49  •  16 Septembrie 2019, 09:21

era de stiut ca *** are datorii la cioban si va fi blat pacat de fraierii care si au cump bilete sa fie batjocoriti de niste nemernici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  16 Septembrie 2019, 07:31

Piturca a reusit sa mai prosteasca niste ageamii. Asa le trebuie, daca au facut banii usor, fara sa munceasca. Intr-o luna doua, Piti e dat afara de spectatori, stai ca abia acum incep meciurile adevarate, ne vom ruga de Papura sa se intoarca. Ce performante extraordinare a avut Pitirca ca antrenor? A fost un baftos. Cand s-a certat cu Blochina, n-a mai avut pe ce pune mana si s-a dus si norocul. Multescu a facut echipa la Craiova si daca era sustinut putea sa ia si campionatul. L-au adus pe marele Mangia care a invatat echipa sa bubuie mingea. Apoi pe Piturca, un expirat, care vrea sa castige un meci fara sa traga un sut la poarta. Plus ca in jurul echipei se invart tot felul de specialisti care toaca banii patronului cu alde Fortes, Ionita, Ivanov, Quaka, Bic si alte epave.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  16 Septembrie 2019, 07:14

Data trecuta cand a distrus Craiova fusese trimis cal troian de mafia impresarilor cu ceva maruntis si n-a reusit sa ia cu japca decat 2 jucatori (cazul lui Barboianu e de-a dreptul hilar, lipsit de valoare, tinut in echipa de capriciul patronului, a fost primul tradator, legase 4 meciuri in care nu fusese catastrofal). Apoi a castigat un proces absurd, trebuia sa ia inapoi insutit suma imprumutata. Pe urma a intrat in scena cel mai malefic prersonaj, mircea sandu si a luat tot lotul. De la unul ca asta asteapta lumea titlul? Semne bune, la debut s-a stabilit un record uluitor, Craiova zero suturi pe poarta.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează